Събота, 27 Април 2024, 02:47

Община Костинброд и сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ подписаха споразумение за сътрудничество

23 Март 2018, 07:09
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1083 1


На 22.03.2018г. се подписа споразумение за сътрудничество между община Костинброд и сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ /СДОХЗ/

Г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд посрещна в кабинета си г-н Пламен Белчев – управител на клон на СДОХЗ и ръководител на проект за изграждане на база за деца с онкохематологични заболявания , г-жа Маргарита Борисова- председател на управителния съвет и г-жа Петя Александрова- зам.-председател.

Споразумението, подписано днес бе за оказаната помощ от страна на Общинска администрация-Костинброд и е част от подготовката на мащабен проект, който ще се включи в социалната политика на общината ни.

Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ /СДОХЗ/е организация създадена от родители на деца с онкохематологични заболявания, техни близки и съмишленици. На път е да се реализира първия проект на Балканския полуостров и осми в света за лечение след онкохематологични заболявания при деца. Избраното място за базата е село Безден, община Костинброд.

Пожелаваме успех на проекта и сме съпричастни към всички тези деца, които част от животът им е тежкия път на лечение.
Община Костинброд се гордее с постигнатото до сега в социалната политика и се надяваме все така да градим и надграждаме, за да направим цветен живота, дори и на най- тъмните съдби, с един различен, потребен, обичан и щастлив свят!

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Чардафон Прокопиев 23 Март, 16:34

    Интересно ми е - за спечеления проект за пътищата : злобни, гадни коментари от съграждани, а когато ще се съгради нещо толкова важно и нужно за българските деца, какъвто е този център - МЪЛЧАНИЕ ...
    Май - типично по български, не можем да се зарадваме на нещо толкова важно като този център и типично по нашенски - злобата ни задавя - та не можем да преглътнем и похвалим доброто начинание. Ааааа ???????

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete