Събота, 27 Април 2024, 07:40

Общината отпусна 5000 лв. от собствени приходи за Миглена Йотова Милчева

28 Март 2013, 18:12
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3311 2


Преди края на следобедната общинска сесия, общинските съветници гласуваха да бъдат отпуснати 5000лв. от собствени приходи на Общината на Миглена Йотова Милчева. Миглена е на 33 години, от Ботевград и страда от мозъчен аневризъм. В началото на тази седмица е направена първата безкръвна операция, но заради усложнения е извършена и втора операция. В момента тя е се намира в софийска болница. Открита е и дарителска кампания за набиране на финансови средства. Съветниците ще дарят финанси и от собствените си възнаграждения.
 
Отново от собствени приходи, ще бъдат осигурени финансови средства в размер на 500 лв. за участие на театралните формации „Детско юношеско театрална студия” и „Самоделен театър” 11 към читалището в Младежкия театрален фестивал „Океан от любов”. Фестивалът ще се проведе в Пазарджик от 5 до 7 април т.г. Решението на ОбС е взето във връзка с докладна от Светла Въжарова – режисьор и художествен ръководител на формациите.
 
Още 1800 лв. се предвиждат за групата за стари градски и шлагерни песни „Пей, сърце” към пенсионерски клуб „Детелина”. Средствата ще послужат за закупуване на сценични костюми. Съветниците предложиха групата да изпълни две песни при откриването на следващата общинска сесия.

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete