Събота, 27 Април 2024, 05:51

ОФК "Костинброд" не успя да победи Локомотив София

8 Юни 2016, 18:49
(0) (0)
Костинброд - Спорт
Прочетена: 3175 1


В квалификация за влизане във "В" група ОФК "Костинброд" не успя да се справи с именития си съперник Локомотив София. Двубоят се изигра от 18.00 ч. на стадион "Славия" в столицата.
Първото полувреме не представи нещо запомнящо се и завърши при резултат 0:0.
Втората част представи на зрителите по-качествен футбол. В началото на второто полувреме, в 48 минута, след центриране от корнер и засичане на топката в наказателното поле Костадин Велков вкара за 1:0. В 53 минута железничарите нямаха късмет и напречната греда помогна на отбора на ОФК "Костинброд". Така се стигна се до 86 минута, в която Сибил Карагьозов изведе Локомотив напред с два гола аванс - 2:0. При този резултат завърши и мача.
Съставът на ОФК "Костинброд" беше лишен от основни играчи - заради получени червени картони, както и поради контузия. За жалост на костинбродчани, в 68 мин. контузия получи и още един основен играч на отбора - Иван Здравков, който беше заменен от младата надежда Пламен Василев, който влизаше в мъжки битки срещу защитниците на Локомотив.
Двубоят се радваше на голям интерес, като отборът на ОФК "Костинброд" получи солидна подкрепа от своите съграждани. Бяха опънати огромни транспаранти в подкрепа на отбора, а в началото на втората част феновете запалиха и факли, което превърна двубоя в истински футболен празник за всички. Наистина костинбродският тим се изправи срещу сериозен съперник, но това може само да обиграва отбора и да го води напред в битката му за участие в горни групи.



Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete