Събота, 27 Април 2024, 03:48

ОФК Правец 99 изигра контролна среща срещу израелски съперник

20 Август 2017, 08:36
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1484 0


Мъжкият футболен отбор на Правец изигра контролна среща на новооткритата спортна база в "Бояна". Тя завърши при резултат 6:0 в полза на израелския Шимсон.

Мачът започна с по-добра игра на гостите от Израел. Те контролираха темпото на играта и успяха да покажат солидни качества. Първото положение дойде след 10 минути игра, когато се отвори възможност по крилото за отбора на Шимсон, но без резултат.След половин час игра, логичното се случи и по-добрата игра на гостите им донесе и първото попадение.В края на полувремето, правчани се активизираха, като бяха на косъм от това да отбележат гол.Валери Данов нанесе хубав удар, след центриране от корнер, но топката мина над гредата.Отборът на Правец показа добра игра в края на полувремето и силите бяха изравнени,но без успех.Така първата част завърши в полза на Шимсон с гол аванс.

Второто полувреме започна с агресивна игра от страна на гостите. На терена се появи съвсем нов отбор от 11 футболисти, които започнаха със свежи сили и още в началото на частта успяха да отбележат два безответни гола.Това смири надеждите на правчани, които дебнеха на контраатака, но без успех. След 60-ата минута, мачът се доиграваше, а гостите успяха да вкарат още 3 попадения във вратата на Правец. Така втората проверка за правешкия тим завърши 0:6.

Очаква се футболният отбор да изиграе още една контрола преди старта на сезона, който ще бъде на 09 Септември. Единствената промяна е, че през новия 2017/18г. сезон, отборът ще играе в А "Областна" група Изток, като досега се подвизаваше в А "Областна" група Запад.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete