Петък, 26 Април 2024, 10:29

ОФК "Правец" излезе втори в класирането след успех над "Спортист" (Драговищица)

12 Октомври 2019, 18:49
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2192 1


Футболистите на ОФК "Правец" записаха победа с 3:1 при визитата си на "Спортист" (Драговищица) в двубой от 6 кръг на А ОГ София - Запад. Победата изстреля правчани на 2-о място в подреждането, което обаче подлежи на промяна след евентуална победа за ФК "Петърч" над ФК "Скравена" в утрешния двубой (13 октомври) в Ботевград. Тимът на ОФК "Правец" е с 11 събрани точки до момента и голово съотношение 12-5. След поражението си днес, отборът на "Спортист" (Драговищица) се свлече до 8-ата позиция с 6 точки и голова разлика от 6-12. 

Двубоят започна по-добре за тима на "Спортист" (Драговищица), който успя да поведе пръв в резултата. Радостта за домакините обаче не просъществува дълго, след като мощна голова акция от страна на Ангел Костадинов донесе пълен обрат на правчани. Първото попадение дойде след отличен индивидуален пробив на нападателя, завършил с хубав удар в сглобката на вратата за 1:1. Вторият гол пристигна при перфектно центриране на Николай Христофоров за Ангел Костадинов, който добре спря топката на гърди и в последствие насочи мощно и неспасяемо топката във вратата на противника за 1:2. Именно при този резултат двете страни се оттеглиха на почивката.

През второто полувреме отборът на "Спортист" (Драговищица) не намери отговор на играта на своя съперник. Вместо това гостите от Правец закономерно се добраха до трети гол, с който на практика решиха всичко. Точен за тима на ОФК "Правец" бе Христо Василев, който се разписа с топовен изстрел от дъгата след пас, дело на Деян Димитров. Така футболистите на Христо Христов се прибраха вкъщи с три точки в сметката си и макар и временно се изкачиха на второто място. 

В следващия 7 кръг, който е на 20 октомври отборът на ОФК "Правец" почива, а "Спортист" (Драговищица) гостува на "Козаро" в Ботевград. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОФК "Правец"

Коментари (1)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 12 Октомври, 19:21

    Бравоооо!!!!! Мачкайте, машини!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete