Събота, 27 Април 2024, 02:46

ОФК Правец постигна втора поредна победа в първенството

17 Септември 2017, 08:22
(2) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1872 4


Мъжкият футболен отбор на Правец се наложи над гостите от Рилец (Говедарци) в мач от 2-рия кръг на А ОФГ София - Изток с резултат 1:0. Точен за домакините бе Валери Данов, който успя да даде аванс на своя тим малко преди края на първото полувреме.

Очакванията за футболно зрелище между два от по-качествените тимове в групата не бяха оправдани. Топлото време повлия сериозно на състоянието на играчите и играта, която двата отбора показаха. Срещата започна в лежерно темпо, а положенията липсваха. В хода на мача, домакините оказаха натиск върху съперника и успяха да създадат някои по-интересни ситуации. Георги Милчев можеше да даде аванс на правчани, но ударът му не бе точен. Теодор Бочев също създаде предпоставки за гол, но вратарят на гостите спаси. В крайна сметка малко преди края на полувремето, Валери Данов проби по десния фланг и с хубав удар елиминира съпротивата на вратаря и вкара за 1:0 в полза на Правец. Гостите се отчетоха с едно чисто положение, когато техен играч проби по крилото и успя да стреля, но топката мина над вратата. Първото полувреме завърши с гол преднина за правчани.

През втората част играта често бе спирана, а претенции от страна на играчите спрямо съдийските отсъждания не липсваха. Отборът на Правец доминираше, но не успя да вкара от чистите възможности, които получи. При първата Теодор Бочев прекрасно елиминира вратаря на Рилец (Говедарци), но при удара не успя да вкара в съвсем празната врата. При втората добра възможност Георги Милчев можеше да удвои преднината на своя тим, но бе изпреварен от стража на гостите. До края на мача пропуските на домакините нарастнаха, а отговорът на гостите от Говедарци така и не се появи. Правчани записаха втора поредна победа, след като миналия кръг спечелиха гостуването си с Левски 1923 (Елин Пелин) с 3:1

Следващата седмица в събота ( 23 септември ) отборът гостува на Пирдоп, а срещата е с начален час 17:00ч.

Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (1) (1)
    1. добавен от: АНОНИМЕН 17 Септември, 17:11

    Когато бием нищо. Похвалите момчетата веднъж.

    • (3) (0)
      1. добавен от: Анонимен 18 Септември, 06:02

      Stiga ste si prosili pohvali! V Golqm izvor ima poveche pravchani!

  • Отговори (0) (1)
    2. добавен от: Анонимен 17 Септември, 21:25

    Bate pachi e nai golemiq

  • Отговори (2) (0)
    3. добавен от: Анонимен 17 Септември, 22:20

    Пачи е най слаб.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete