Петък, 26 Април 2024, 17:48

ОФК "Правец" разгроми ФК "Левски 1923" (Елин Пелин)

6 Април 2018, 18:51
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2691 3


Футболистите на ОФК "Правец" нанесоха тежко поражение на днешния си съперник - ФК "Левски 1923" (Елин Пелин) с 6:0. Двете страни играха отложена среща от 10 кръг на "А" ОБЛАСТНА ГРУПА - Изток, провела се на изкуствения терен в Правец. В редиците на ОФК "Правец" личаха и известни кадрови проблеми, които обаче не повлияха на представянето на отбора. И шестте попадения в двубоя бяха отбелязани от различни състезатели, което от своя страна говори достатъчно за дълбочината в състава на правчани.

Още от самото начало отборът домакин захапа здраво тима на ФК "Левски 1923" (Елин Пелин). Правчани бяха пределно мотивирани и това ясно си пролича на терена. Още при първата си по-сериозна възможност, играещият треньор - Христо Христов даде преднина за своя тим. Майсторско изпълнение от пряк свободен удар не остави никакъв шанс на стража на елинпелинчани и така рано рано вратата на гостите бе разпечатана с красиво попадение. Отборът на ОФК "Правец" продължи да оказва натиск върху съперника си и в резултат на усилията си домакините стигнаха до нов гол. След изпълнение на ъглов удар, централният защитник Георги Боболов се извиси над всички и вкара топката за втори път в мрежата на ФК "Левски 1923" (Елин Пелин). До края на полувремето тимът на ОФК "Правец" създаде още голови положения, но до нова промяна на резултата не се стигна.

Началото на второто полувреме бе белязано от динамично темпо на игра. Гостите опитаха да нанесат своя удар още със сигнала на главния рефер за начало, впускайки се устремено в предни позиции. Правчани овладяха хладнокръвно ситуацията и още при следващата си атака смекчиха ентусиазма на елинпелинчани. Росен Паргов подпечата доброто си представяне до момента с гол, след като показа завидни умения и излъга вратаря на гостите, а после хладнокръвно довкара топката. Интригата в срещата тотално се изпари, като в оставащото време на терена имаше само един отбор и това бе този на ОФК "Правец". Домакините успяха да материализират превъзходството си с нови три попадения. Първо Мартин Методиев се оказа на точното място, след добре организирана атака в нападение за правчани. Малко по-късно капитанът Иван Касапов бе изведен от свой съотборник, при което майсторски преодоля вратаря на ФК "Левски 1923" (Елин Пелин) и се разписа с неудобния си ляв крак. Последният пирон в ковчега за елинпелинчани бе забит от появилия се като резерва Трифон Илиев. Юношата на клуба получи хуабво подаване, което го изведе очи в очи със стража на гостите, а след това последва хубаво изпълнение, с което отборът на ФК "Левски 1923" (Елин Пелин) бе поставен на колене. До края на срещата футболистите на Христо Христов създадоха още опасности пред вратата на гостите, но липса на известна доза прецизност в завършващите удари и намеси на вратаря на елинпеличани предотвратиха още по тежка загуба за съперника на правчани.

Следващата седмица отборът на ОФК "Правец" приема ФК "Пирдоп". Двуопят ще се играе в Правец на 14 април (събота) от 12:00ч.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОФК "Правец"

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Христо христов 6 Април, 21:33

    Любимците на Слънцето

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 6 Април, 22:35

    Браво момчета, браво

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Юри 7 Април, 10:41

    В събота е 14 а не 12 някой му е грешен календара последно кога е мач

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete