Петък, 26 Април 2024, 09:35

ОФК "Правец" със загуба в края на днешната проверка

12 Октомври 2018, 21:02
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1252 4


Представителният отбор на ОФК "Правец" записа поражение срещу ФК "Балкански" (Сърбия) с 0:1. Това бе приятелска среща, играна днес (12 октомври) на официалния терен в Правец.

До развоя на събитията се стигна след много равностойна игра от двете страни, доста динамичен и отворен футбол, който предложи куп интересни ситуации и пред двете врати. Първото полувреме тимът на ФК "Балкански" стоеше по-добре на терена и създаде по-добрите голови положения. На няколко пъти единствено късметът спаси вратата на правчани, а в другите ситуации стражът на домакините - Веселин Димитров бе на мястото си. След почивката тимът на ОФК "Правец" показа съвсем друго лице, като видимо личеше желание да промени развоя на събитията. Домакините създадоха известни неприятности за отбраната на съперника, като веднъж гредата спаси гостите, а в останалите случаи вратарят на сръбските представители свърши отлично своята работа. Развръзката в днешната приятелска среща настъпи в края на мача. В последните минути от редовното време гостите получиха правото да изпълнят наказателен удар при спорна ситуация. Въпреки съмненията, спортсменството се запази и с точно реализирана дузпа тимът на ФК "Балкански" поведе в резултата, броени минути преди края. Правчани отговориха ударно на противника, като още следващата атака създадоха опасно нападение. При така разигралата се ситуация Трифон Илиев се оказа на празна врата, след като негов съотборник стреля, но стражът на гостите спаси. Юношата на клуба обаче разочарова с отиграването си и уцели страничния стълб, с което лиши отбора си от възможността да си тръгне с престижно равенство от срещата. Малко след това бе даден и последният съдийски сигнал на мача.

Припомняме, че отборът на ОФК "Правец" приема "Торнадо" (Безден) в мач от 6 кръг на "А" Областна Група - Запад. Двубоят е от изключително значение за правчани, които ще гонят победата на всяка цена. Срещата ще се играе на 14 октомври (неделя) от 11:30ч. в Правец.



Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (2) (0)
    1. добавен от: Бай Суджук 13 Октомври, 14:16

    Може ли толкова да са неграмотни?

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 13 Октомври, 14:41

    А следващия кръг с кого ще играе Правец?

    • (0) (1)
      1. добавен от: Анонимен 13 Октомври, 19:10

      с циганите

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 13 Октомври, 20:00

    Какво ви става какъв важен мач бе сладурани кои го боли за това селско мачле бе

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete