Събота, 27 Април 2024, 04:17

ОФК "Правец" се върна към победите, разгроми "Торнадо" (Безден) с 8:1

14 Октомври 2018, 18:10
(1) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1704 3


Мъжкият футболен отбор на ОФК "Правец" отново пое по правилния път, след като буквално премина през тима на "Торнадо" (Безден) и спечели днешната среща с 8:1. Двубоят бе от 6 кръг на "А" Областна Група - Запад и се игра на официалния терен в Правец днес (14 октомври).

Футболистите на ОФК "Правец" излязоха на терена настървено и оказаха натиск на противника още от първата минута. В средата на полувремето настойчивостта на домакините ги дари с първото попадение в срещата. То бе дело на Валери Данов, който се разписа от пряк свободен удар. Малко по-късно обаче гостите успяха да наваксат пасива си и изравниха резултата. Интригата  не продължи дълго, след като нов гол на Валери Данов отново върна аванса на правчани. Последва и червен картон за лагера на "Торнадо" (Безден) и така гостите  останаха с 10 души на терена. Това допълнително отприщи лавината от голове, която се стовари над главите на гостуващия отбор. До края на полувремето крилото на правчани - Валери Данов подпечата блестящото си представяне, след като стигна до хеттрик от попадения на своята сметка. След почивката срещата се доиграваше, домакините продължиха да атакуват и да практикуват отворен и опасен футбол за съперника, възползвайки се от численото си превъзходство. Капитанът Иван Касапов се разписа с глава, за да направи резултата 4:1, а до края на срещата за тима на ОФК "Правец" се заформи нов герой. Това бе Дилян Петров, който също успя да вкара 3 гола  и така направи съдбата на "Торнадо" (Безден) още по-тежка. 

След днешния двубой тимът на ОФК "Правец" се изкачи на 5-ата позиция във временното класиране. Отборът е с актив от 9 точки (2 победи 3 равенства и 1 загуба). 




Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (2) (0)
    1. добавен от: Бай Суджук 14 Октомври, 19:06

    Закривай ги тия неграмотници и алкохолици!

  • Отговори (5) (0)
    2. добавен от: Луканка 14 Октомври, 20:46

    Неграмотно е майка ти, че е родила улигофрен като теб.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: xxx 17 Октомври, 09:06

    джаича е велик

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete