Петък, 26 Април 2024, 12:15

ОФК "Правец" загуби гостуването си на ФК "Ком-98" (Годеч)

13 Април 2019, 20:42
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1863 4


Мъжкият футболен отбор на ОФК "Правец" инкасира поражение при визитата си на "Ком-98" (Годеч) с 1:3 и пропусна възможността си да излезе трети в подреждането. Срещата бе от 13 кръг на "А" Областна група София - Запад. Правчани блеснаха с добра игра през първото полувреме и превъзхождаха съперника си. След почивката обаче нещата преминаха в тотално различна насока, а това на свой ред доведе и до проблеми за гостуващия тим. Все пак отчитаме факта, че двата отбора спретнаха хубав и спортсменски сблъсък, в който футболът бе на преден план за сметка на излишни кавги и напрежение.

Тимът на ОФК "Правец" започна двубоя с агресивна игра още от началото и с първата си атака създаде много опасна ситуация пред вратата на домакините. Пробив на Ангел Костадинов по дясното крило завърши с хубаво подаване за Деян Димитров. Нападателят стреля от въздуха с мощен шут, но противниковият страж реагира и предотврати ранен гол във вратата си. В 7-ата минута дойде първата опасна възможност за тима на "Ком-98" (Годеч), когато годечани се отчетоха с добра контраатака, но завършващият удар бе разочароващ. Превесът на гостите бе явен и в 16-ата минута логичното се случи. Теодор Тодоров - Роши материализира превъзходството на правчани, след като отбеляза красив гол с удар от границата на наказателното поле. За пореден път обаче радостта за футболистите на Христо Христов не просъществува дълго. Само 2 минути по-късно резултатът бе изравнен и битката за надмощие започна отначало. Тимът на ОФК "Правец" продължи да тормози отбраната на своя съперник настървено и още следващата атака след като получи гол, се втурна в предни позиции. Отново активен пробив на Ангел Костадинов доведе до интересна ситуация. Атакуващият футболист набра скорост отляво и центрира за включилия се Христо Василев, който в последствие стреля с глава, но топката мина злощастно встрани. Точно преди края на полувремето дойде нова опасна ситуация пред вратата на домакините. Христо Василев се отчете с добро изпълнение от пряк свободен удар, но чудесна намеса на стража на "Ком-98" (Годеч) спаси отбора му от попадение. Миг след това отборите се оттеглиха на почивката при резултат 1:1.

През второто полувреме двубоят премина в съвсем друго русло. Тимът на "Ком-98" (Годеч) изглеждаше преобразен и тотално промени подхода си към мача. Домакините започнаха да изповядват агресивен футбол и натикаха правчани в тяхната половина. Това логично доведе и до няколко опасности пред вратата на гостите, които изискваха намеси от страна на вратаря Димитър Михайлов. Правчани белязаха голям спад в представянето си след почивката и закономерното се случи в 60-ата минута, когато тимът на "Ком-98" (Годеч) стигна до пълен обрат и поведе с 2:1. Гостуващият тим не успя да поеме по вярната пътека обратно към връщането си в мача. Вместо това правчани получиха трети гол във вратата си, който сложи край на интригата и амбициите на тима за дори точка в днешната среща.

Във временното класиране ОФК "Правец" остава на 5-о място с 21 точки в актива си. 

В следващия 14 кръг от надпреварата, тимът на ОФК "Правец" приема ФК "Искър 2005" (Лакатник). Двубоят е на 20 април (събота) от 16:00 ч. в Правец.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОФК "Правец"

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Април, 08:10

    С Джайо ви е толкова капацитета

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Правчанин 15 Април, 09:06

    Ей, футбалерчета...я се стегнете и стига вече простотии, мързел и поражения! :x Не искам да се срамуваме от Вас :uups: Ви есте Правец, а кви са тия Годеч, гара Лакатник и т.н....пълни лузъри... :roll: Оттук насетне само победи и влизане в по-горната група Ви пожелавам та да ходим да гледаме по-стойности отбори на стадиона! Джайо, и ти не се прави на умряла лисица, ами стегни редиците с по-сериозни тренировки! Феновете от Правец не обичат мързелаци 8) Успех!!! :!:

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 16 Април, 13:58

    Bravo za tova napianoto ot tozi fen na pravec saglasen sams teb

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 16 Април, 14:00

    Ako iskame da sme ponapred vklasiraneto I da se pidvijim dryga ponagore grypa trqabva serozni trenirovki I iz4tvane na gre6kitte v igrata

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete