Събота, 27 Април 2024, 03:40

Олимпи Кътев уважи втория рожден ден на дамите от „Инер Уил”

19 Ноември 2011, 21:19
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2103 5


Четиринадесет дами от клуб „Инер Уил” и техните съпрузи от алтернативния „Ротари” клуб  се събраха тази вечер, за да отбележат тържествено техния втори рожден ден. Сред официалните гости бе Олимпи Кътев и неговата съпруга Цветозария Кътева, която е член на клуба в Ботевград от самото му откриване през 2009г.
Тържествената вечеря бе открита от г-жа Виолета Филипова (първи президент на клуба) и д-р Марияна Горгачева (настоящ президент). Събитието започна  в 19.30 ч. в ресторант „Кредо” в Трудовец. Д-р Горгачева благодари на всички присъстващи, че са уважили с присъствието си честването на годишнината на дамския клуб. Тя припомни, че идеята за възникването на организацията е дело на няколко ентусиазирани дами, които са имали за цел да насочат вниманието си към благородни каузи. Независимо от това, че клубът е прекалено млад, тя отбеляза, че дамите могат да се похвалят за изминалия период с редица успешно реализирани мероприятия. Според нея най-важното, което са направили е, че са се постарали за всеки  1-ви юни и за Коледа да дарят радост на  деца в неравностойно положение и техните семейства. Д-р Горгачева заяви, че клубът работи в тясно сътрудничество с  Центъра за социална рехабилитация и интеграция на деца в неравностойно положение. Както вече писахме дамите от клуба са учредили и ежегодни награди за деца, постигнали високи резултати в областта на науката, спорта и изкуствата. Те се  връчват на 24 май.
Иван Минев в качеството си на президент на „Ротари” клуб поднесе поздравителен адрес от името на ротарианци. „Развълнуван съм, че именно на мен се падна честта да поднеса поздравителен адрес. Трябва да подчертая, че съм впечатлен от крехката възраст, която е само две години и резултатите, които постигнаха тези прекрасни амбициозни жени. Да си призная вие сте известния стимул за нас ротарианците и ние се стараем да ви догонваме”. След това г-н Минев подари на д-р Марияна Горгачева символична сума пари за рождения ден и флага на клуб „Ротари”. Накрая г-н той поднесе великолепна кошница с цветя.
 

Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 19 Ноември, 22:12

    BRAVOS! 6A ZASADITI LI NEKOE DRAVCE ILI KARAGA4KA? BRAVOS!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 20 Ноември, 09:27

    Защо пък не? В града само се режат дървета.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 20 Ноември, 16:44

    Kato ne ste naiasno kakvo praviat i barzate da pishete

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 20 Ноември, 17:21

    Дамите от Инеруил наистина помагат на децата

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 22 Ноември, 14:50

    :evil:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete