Вторник, 13 Ноември 2018, 02:58

Отборът на Елаците-Мед с второ място на първата Открита спартакиада на индустриалните работници

12 Септември, 16:36
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 449 0

Индустриалните федерации на КНСБ - Федерацията на независимите синдикати на миньорите, Националната синдикална федерация „Метал – електро“, Националната федерация на труда „Химия и индустрия“ и Българската работническа федерация „Спорт и здраве“ се обединиха в името на спорта и организираха първата Открита спартакиада на индустриалните работници.
Събитието събра 340 индустриални работници в дните между 8 и 12 септември в к.к. Албена, а участниците се състезаваха в 12 спортни дисциплини: мини футбол, плажен волейбол, стрийтбол, теглене на въже, дартс, бридж, шахмат, тенис на маса, спортна табла, петанк, плажна борба и вдигане на пудовка.
Отборът на Елаците-Мед се пребори за второто място с 104 т. с лидерство в плажен волейбол, плажна борба, бридж и вдигане на пудовка. Мини Марица-Изток спечели трофея в комплексното класиране с 115 точки с челни места в мини футбол, теглене на въже, дартс, баскетбол, спортна табла и петанк – жени.
Участието на отбора на „Елаците-Мед“ АД е в подкрепа на политиката на синдикатите, която активно развива аматьорския спорт и популяризира идеята за спортуване в свободното време, като важно и необходимо средство в борбата срещу стреса на работното място и заседналия начин на живот.
В оспорваната надпревара участваха отборите на : Аркус, Асарел Медет АД, Горубсо Мадан, Дънди Прешъс Металс Челопеч ЕАД, Елаците-Мед АД, Рупите, Община Стара Загора, Солвей Соди, Мини Марица-Изток ЕАД, СО Агрополихим.
Вицепрезидентът на Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) г-н Пламен Нанков, Председателят на Федерацията на независимите синдикати на миньорите г-н Валентин Вълчев, Председателят на Национална федерация на труда „Химия и индустрия“ г-н Красимир Кръстев, Председателят на Национална синдикална федерация „Метал – електро“ г-н Асен Асенов и г-жа Десислава Ягодин, Президент на Българска работническа федерация „Спорт и здраве“ и Вицепрезидент на Международна конфедерация за работнически и аматьорски спорт връчиха отличията на победителите в спартакиадата. Те изразиха задоволство от успешното обединение на индустриалните синдикати на КНСБ в подкрепа на работническия спорт и пожелаха още по-успешно издание на събитието догодина

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (5)

Подкрепяте ли идеята до 2024г. да бъдат премахнати печките на дърва и въглища, които не отговатят на еконормите

Анкета » коментари (5)

Подкрепяте ли идеята до 2024г. да бъдат премахнати печките на дърва и въглища, които не отговатят на еконормите

отговори
Да (121)
70% Complete
Не (266)
70% Complete
Съгласен съм, това ще подобри качеството на въздуха. (42)
70% Complete
Не смятам, че е необходимо. Това няма да промени качеството на въздуха (147)
70% Complete
Не съм заинтересован (6)
70% Complete