Събота, 27 Април 2024, 01:58

Отново къщичка за книги в Ботевград

11 Юни 2018, 12:52
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1001 10


На площад „Форум“ в Ботевград по инициатива на местни общественици Община Ботевград отново постави къщичка за книжки.
Къщичката стартира с книжки като „Спящата красавица“, „Дивите лебеди“, „Пепеляшка“, „Василиса прекрасна“, „Принцесата и граховото зърно“, както и книги от поредицата „Моята първа книга“ за Васил Левски, Кирил и Методий, Народните будители, Националните символи и други, като до края на деня се очакват още постъпления.
Всеки свободно може да заеме книгата, към която проявява интерес, да я прочете, а след това да я върне, за да стигне тя и до някой друг. За да бъде продължена идеята на „Прочети, върни, подари“, всички желаещи могат да оставят своя книжка, блокче, моливи или други образователни пособия.


Източник: balkanec.bg

Коментари (10)

  • Отговори (5) (7)
    1. добавен от: Анонимен 11 Юни, 13:40

    Това е много глупава идея!По този начин едно заразено с вирус дете ще го предаде на здраво дете.В центъра няма една работеща чешма където да си измиеш ръцете.За финал всички книги ще бъдат откраднати от ученолюби ромски деца. Как веднъж не измислихте нещо интересно! По-добре направете дървени къщички , влакчета,пейки,масички и столчета от палета .Оцветете ги с бои и зарадвайте децата. Вземете пример от Вършец, където кмета изгради безплатен въжен град.Има много интересни идеи ,не изискващи много средства.Бъдете креативни и истински заинтересувани за децата в общината.

    • (6) (1)
      1. добавен от: Анонимен 11 Юни, 13:46

      Добре, че тъпотията не е заразна.

    • (4) (2)
      2. добавен от: Анонимен 11 Юни, 14:06

      Хайде, направи ти нещо по-умно. Чакаме да ни информираш!

  • Отговори (3) (1)
    2. добавен от: Анонимен 11 Юни, 13:53

    Как не те е срам, №1!? Ти какво направи, че даваш акъл!? Инициативата е по модел на развитите градове и си е много добра.

  • Отговори (6) (5)
    3. добавен от: Анонимен 11 Юни, 15:28

    От какво трябва да се срамувам?Идеите, които давам са взаимствани точно от развитите градове. Аз каквото трябва го правя за моите деца. С удоволствие бих се включила в кампания за осъществяване на идеите си! Много често участвам в кампании за набиране на средства,но не го обявявам в медиите. Не се чувствайте засегнати,че не споделям вашите идеи, но Ботевград не е от развитите градове.Тази кампания е безцелна, защото в Ботевград има изключително добре заредена и поддържана библиотека. Опитвате се да бъдете полезни и интересни, но нямате нужните качества!

  • Отговори (3) (2)
    4. добавен от: Анонимен 11 Юни, 17:23

    Някои хора нямат нужните качества да оценят добрите дела.

  • Отговори (3) (2)
    5. добавен от: Анонимен 11 Юни, 18:15

    Добро дело е да помогнеш на човек в беда,да направиш човек щастлив,да създадеш нещо в помощ на някого .Тази идея не е добро дело а жалък опит за такова! Според мен дори организаторите не знаят каква цел преследват!

  • Отговори (2) (1)
    6. добавен от: Анонимен 11 Юни, 19:55

    Уважаема креативна госпожо,
    Адмирации да Вашата загриженост за здравето на децата! И книгите в библиотеката, и дръжките на люлките, се докосват от много чужди ръце! Да не говорим за парите, с които и Вашите деца сигурно пазаруват! Да, може би поставените книжки ще бъдат откраднати, но не е задължително от ромски деца! Нашите сърца се изпълват с радаст, че в града ни има толкова отзивчива дама, която има богат набор от идеи, почерпени от развитите градове. Дори и да ги осъществява само за собствените си деца. Е, има и такива хора- "бедни на идеи, незаинтересувани истински за децата, които са щастливи, ако направят нещо за дрегите хора". Сигурно във Вашите очи те може би изглеждат жалки. Въпрос на виждане!

  • Отговори (1) (1)
    7. добавен от: Анонимен 11 Юни, 20:00

    До №10-вирусите се предават по въздушно-капков път. Ходете с маски, за да сте спокойни, не пипайте нищо извън дома си без ръкавици!

  • Отговори (1) (0)
    8. добавен от: Анонимен 11 Юни, 20:01

    №1

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete