Събота, 23 Февруари 2019, 00:33

ОУ „Никола Вапцаров“ получи интерактивна дъска от МВБУ

13 Март 2018, 10:57
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1315 22

ОУ „Никола Йонков Вапцаров“ получи дарение – интерактивна дъска от Международното Висше Бизнес Училище.

Дарението е по линия на проект „Установяване на връзка между обучението по предприемачество в началните, средните и висшите училища, с цел актуализиране на учебните планове и подобряване на предприемаческите компетенции за улесняване заетостта сред младите хора.“ Ректорът - проф.д-р Руслан Пенчев лично връчи интерактивната дъска, като пожела успехи на учениците и преподавателите.

Спомосъществувателството е по линия на партньорство между училището и МВБУ. В рамките на проекта бяха осъществени редица обучения и обмен на целеви групи от училищата в град Ботевград и град Враня Сърбия.
Източник: balkanec.bg

Коментари (22)

 • Отговори (13) (0)
  1. добавен от: Анонимен 13 Март, 11:45

  Нали въпросната нещо учи в МЕЖДУ и я хванаха да преписва. Тогава Тулата го разказваше на всеки срещнат. Сега не се ли срамува да се показва. Безочлива и нагла.

 • 2.

  Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

 • 3.

  Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

 • Отговори (1) (5)
  4. добавен от: Анонимен 13 Март, 12:09

  Какво толкова е казал негово светейшество патриарх Кирил? Казал е нещо, което му е било болка и обида на сърцето. Той не е политическа фигура и не може да се придава полкитически характер на неговите думи. определени сили, които обаче търсят теле под вола, се опитаха да направят пореден скандал, от тези думи, казани в един свободен приятелски разговор. Защото патриарх Кирил дойде да ни почете с благоволението на един приятел. Истината е ,че Плевнелиев с непремерените си нападки към Русия, изнерви и травмира българо-руските отношения. Ние можем да кажем: "Оставете Кирил, чуйте какво говори Ердоган, господа славянофоби ."Вчера /12 март 2018 година/ турският президент пак притегли Кърджали към Турция. „Кърджали е част от душевните ни граници“ – казал той. И пратил поздрави на всички жертви и потиснати негови братя, включително и от България, които се молили за успеха на Турция.“ К.Кеворкя. Защото това, което говори Ердоган ни кара да се тревожим за нашата национална сигурност.Обаче същит...

 • Отговори (1) (4)
  5. добавен от: Анонимен 13 Март, 12:12

  Обаче същите, които отвориха огромна уста срещу Патриарха, сега мълчат като определен анатомичен орган. Приятелството на Русия ни е нужно на нас и е престъпление към националната сигурност, то да се проиграва с лека ръка; най-малкото е лекомислено, но и е престъпно към съдбините ни.

 • Отговори (1) (6)
  6. добавен от: Анонимен 13 Март, 12:31

  До Кмета и ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ: Вземете спешно решение за бързо кандидатстване в европейската програма за безплатен интернет. Определено е, че кои първи кандидатстват в програмата ще бъдат номинирани за включване. Програмата е само за 20000 общини от Европейския съюз. Страхувам се, че кмета ще бави топката защото ще му изгори бизнеса.

 • Отговори (5) (1)
  7. добавен от: Анонимен 13 Март, 12:43

  Искам да изнесете информация колко ученици от това училище са стигнали до налния кръг на олимпиада по математика, както и по други предмети. Колко ученици от това училище получават стипендии от МОН и по Програмата на общината за стимулиране на даровити деца? И моля, не се хвалете с масо

 • Отговори (5) (2)
  8. добавен от: Иван 13 Март, 12:44

  Абе ма на тия не им е лесно. Само бабички и старци по тия училища. Тия старци могат ли да работят с тая дъска.

 • Отговори (1) (0)
  9. добавен от: Анонимен 13 Март, 12:46

  вост в първите кръгове на олимпиадите. Това не означава резултат.

 • Отговори (6) (1)
  10. добавен от: Анонимен 13 Март, 12:49

  Колко ученици от това училище са стигнали до националния кръг на олимпиадата по математика, както и по български език и литература, и други предмети, без рисуване?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (3)

Одобрявате ли идеята бившето училище в Липница да се превърне в обучителен център по иновативни дисциплини

Анкета » коментари (3)

Одобрявате ли идеята бившето училище в Липница да се превърне в обучителен център по иновативни дисциплини

отговори
Да (94)
70% Complete
Не (12)
70% Complete
Страхотна идея. Това ще възроди селото (45)
70% Complete
Мисля, че не е добра идея (1)
70% Complete
Не ме интересува (8)
70% Complete