Петък, 26 Април 2024, 15:44

ОУ „Никола Вапцаров“ получи интерактивна дъска от МВБУ

13 Март 2018, 10:57
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1949 22


ОУ „Никола Йонков Вапцаров“ получи дарение – интерактивна дъска от Международното Висше Бизнес Училище.

Дарението е по линия на проект „Установяване на връзка между обучението по предприемачество в началните, средните и висшите училища, с цел актуализиране на учебните планове и подобряване на предприемаческите компетенции за улесняване заетостта сред младите хора.“ Ректорът - проф.д-р Руслан Пенчев лично връчи интерактивната дъска, като пожела успехи на учениците и преподавателите.

Спомосъществувателството е по линия на партньорство между училището и МВБУ. В рамките на проекта бяха осъществени редица обучения и обмен на целеви групи от училищата в град Ботевград и град Враня Сърбия.




Източник: balkanec.bg

Коментари (22)

  • Отговори (13) (0)
    1. добавен от: Анонимен 13 Март, 11:45

    Нали въпросната нещо учи в МЕЖДУ и я хванаха да преписва. Тогава Тулата го разказваше на всеки срещнат. Сега не се ли срамува да се показва. Безочлива и нагла.

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 3.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (1) (5)
    4. добавен от: Анонимен 13 Март, 12:09

    Какво толкова е казал негово светейшество патриарх Кирил? Казал е нещо, което му е било болка и обида на сърцето. Той не е политическа фигура и не може да се придава полкитически характер на неговите думи. определени сили, които обаче търсят теле под вола, се опитаха да направят пореден скандал, от тези думи, казани в един свободен приятелски разговор. Защото патриарх Кирил дойде да ни почете с благоволението на един приятел. Истината е ,че Плевнелиев с непремерените си нападки към Русия, изнерви и травмира българо-руските отношения. Ние можем да кажем: "Оставете Кирил, чуйте какво говори Ердоган, господа славянофоби ."Вчера /12 март 2018 година/ турският президент пак притегли Кърджали към Турция. „Кърджали е част от душевните ни граници“ – казал той. И пратил поздрави на всички жертви и потиснати негови братя, включително и от България, които се молили за успеха на Турция.“ К.Кеворкя. Защото това, което говори Ердоган ни кара да се тревожим за нашата национална сигурност.Обаче същите, които отвориха огромна уста срещу Патриарха, сега мълчат като определен анатомичен орган. Приятелството на Русия ни е нужно на нас и е престъпление към националната сигурност, то да се проиграва с лека ръка; най-малкото е лекомислено, но и е престъпно към съдбините ни.

  • Отговори (1) (4)
    5. добавен от: Анонимен 13 Март, 12:12

    Обаче същите, които отвориха огромна уста срещу Патриарха, сега мълчат като определен анатомичен орган. Приятелството на Русия ни е нужно на нас и е престъпление към националната сигурност, то да се проиграва с лека ръка; най-малкото е лекомислено, но и е престъпно към съдбините ни.

  • Отговори (1) (6)
    6. добавен от: Анонимен 13 Март, 12:31

    До Кмета и ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ: Вземете спешно решение за бързо кандидатстване в европейската програма за безплатен интернет. Определено е, че кои първи кандидатстват в програмата ще бъдат номинирани за включване. Програмата е само за 20000 общини от Европейския съюз. Страхувам се, че кмета ще бави топката защото ще му изгори бизнеса.

  • Отговори (5) (1)
    7. добавен от: Анонимен 13 Март, 12:43

    Искам да изнесете информация колко ученици от това училище са стигнали до налния кръг на олимпиада по математика, както и по други предмети. Колко ученици от това училище получават стипендии от МОН и по Програмата на общината за стимулиране на даровити деца? И моля, не се хвалете с масо

  • Отговори (5) (2)
    8. добавен от: Иван 13 Март, 12:44

    Абе ма на тия не им е лесно. Само бабички и старци по тия училища. Тия старци могат ли да работят с тая дъска.

  • Отговори (1) (0)
    9. добавен от: Анонимен 13 Март, 12:46

    вост в първите кръгове на олимпиадите. Това не означава резултат.

  • Отговори (6) (1)
    10. добавен от: Анонимен 13 Март, 12:49

    Колко ученици от това училище са стигнали до националния кръг на олимпиадата по математика, както и по български език и литература, и други предмети, без рисуване?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete