Събота, 11 Юли 2020, 04:52

ОУ "Васил Левски", с. Видраре отбеляза Деня на християнското семейство

22 Ноември 2019, 11:32
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 651 0


В Деня на християнското семейство, на 21.11.2019 г. в ОУ „Васил Левски“, с. Видраре се проведе общо събрание на родителите – родителска среща. На него родителите бяха поздравени от своите деца с програма, която предизвика много умиление и усмивки по лицата им. Децата от Подготвителна група и ученици от прогимназиален етап, под ръководството на своите учители, изнесоха кратка програма, с която отдадоха почит на християнските добродетели и накараха своите родители да се гордеят с тях.

В дневният ред на събранието се обсъдиха въпроси, свързани с използването и възможностите на електронния дневник в училището, проблеми свързани с обучението и възпитанието на учениците. Родителите бяха запознати с организацията и предоставените възможности за учениците в училище – изградени групи за занимания по интереси, групи за допълнително обучение по БЕЛ и математика по Проект „Подкрепа за успех“, участие на училището за поредна година в Схема „Училищен плод“ и „Училищно мляко“ и др.

На събранието бяха избрани нови членове на училищния Обществен съвет поради изтичане мандата на досегашния, който бе избран през 2016 учебна година. Обсъдиха се и въпроси, стоящи на дневен ред пред новия Обществен съвет и пред училището.

С подкрепата на Фондация „Назарянско милосърдно служение“ в края на родителската среща на семейства и ученици в нужда от училището бяха раздадени дрехи събирани от дарителски акции на фондацията. С благодарност към Жанета Георгиева–Йорданова – изпълнителен директор на фондацията за България.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

Анкета » коментари (2)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

отговори
Да, смятам да почивам както всяка друга година (105)
70% Complete
Ще почивам само ако успея да намеря пари в тази криза (54)
70% Complete
Почивката ми ще е на вилата на село (62)
70% Complete
Ще почивам, но сигурно ще заменя морето с планина (29)
70% Complete