Петък, 26 Април 2024, 20:27

Партизан покани треньор от Костинброд

26 Ноември 2016, 11:32
(0) (0)
Костинброд - Спорт
Прочетена: 2327 1


Треньорът от детско-юношеската школа на Костинброд Иво Модев, който води набор 2003 година, е поканен да изкара стаж в Партизан (Белград). Тимът на Валери Божинов чака в началото на новата година бившия вратар да обмени опит с колегите си от школата на "гробарите". 35-годишният специалист има UEFA B лиценз, като шест години е в школата на Костинброд, която бе основана от него и баща му Валентин Модев с помощта на тогавашния кмет на града Милен Димитров, който искаше да има футболна школа.

Модев е единственият специалист в школата с лизенз на UEFA, като скоро искра едноседмичен семинар в Карлсруе. Отборът на Модев се състезава в софийското първенство деца "Б". Последните години няколко таланти от Костинброд попаднаха в полезрението на ДЮШ на Левски. "Сините" са в отлични взаимоотношения с колегите си от Костинброд най-вече заради Вальо Модев, който дълги години пазеше за ветераните на 26-кратните шампиони.

"Много се радвам, че ще имам възможността да се докосна до един от големите клубове на Балканите. Престоят в Германия ме научи на доста нови неща, които са ми полезни в работата с децата. Тяхното развитие е много важно за мен, като целта е преди всичко да се забавляват, да израстват, както на терена, така и извън него и да се чувстват щастливи, когато идват да тренират"

Източник: http://www.sportal.bg/

Коментари (1)

  • Отговори (3) (0)
    1. добавен от: Модели 18 Февруари, 17:06

    Какъв Партизан какви пет лева! Тоя едвам завърши средно образование! С баща му са един дол дренки некъдърници и лъжци! Ще ходи в Партизан колкото дъртия Модев е бил вратар на Левски София! На дъртия върха в кариерата му е една година резерва в Славия и после в родния Троян в Б група. Така че може и в Арсенал да отиде на мястото на Венгер! Егати безсрамниците окрадоха общината фамилия Модеви! :evil:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete