Събота, 27 Април 2024, 07:05

Пламен Илиев от Ботевград: Бих подписал доживотен договор с Левски

18 Септември 2012, 14:59
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 3136 1


Вратарят на Левски Пламен Илиев рядко се спира пред журналистите след двубой на „сините“. Въпреки че е на 21 години, той се превърна в ключова фигура за Левски. Илиев преподписа с клуба от „Герена“, а след мача в Стара Загора даде интервю специално за Гонг.

„Доста важни три точки взехме срещу Берое. При една загуба нямаше да е никак приятно. Хубавото е, че се измъкнахме с добра игра през второто полувреме, защото през първата част не се представихме на ниво“, бяха първите думи на Илиев.

„Изключително съм радостен, че подписах нов договор с Левски. Имах още две години от стария договор, но сега подписах за още две. Изключително съм доволен, аз бих се съгласил да преподпиша доживотен договор с Левски, стига и те да го искат. Естествено е да ми допада, че съм основен играч на този отбор. Всеки в България иска да играе за Левски. За чужбина, мисля че има време. Не бързам за никъде, тъй като още съм млад“, продължи Илиев.

„Действително Лудогорец е основният ни конкурент за титлата, но нека не забравяме и ЦСКА, те винаги са ни били конкурентът за първото място. Ще бъде оспорвано, това е сигурно, виждате, че те също печелят. Лудогорец си запази отбора, така че ще е интересно. Ние със сигурност сме по-добри от миналата година. Говоря от гледна точка на резултатите, а и на играта ни. Колективът е много добър. Особено след злополучния мач в Сараево. Всички сме заедно и се подкрепяме след онзи мач. Така трябва и да бъде, за да вървят нещата напред. Никой не очакваше да се случи така. Имаше ексцесии, но феновете си бяха прави. Ние се обединихме и вече сме заедно“.

Източник: http://gong.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete