Неделя, 9 Август 2020, 16:34

Плейофите на НАЛБ започнаха

14 Юли, 14:42
(3) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 811 0


В събота /11 юли/ започнаха плейофите в първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2019/2020.

В първа дивизия на първите 3 места в редовния сезон завършиха отборите на Виваком, ФитСпо Баскет и Олд Таймърс. В тази дивизия се състезава отборът на Балкан Ботевград. Ботевградчани завършиха редовния сезон на 10 позиция в класирането с 8 победи и 14 загуби. Припомняме, че миналата година, след силно представяне във II дивизия Балкан Ботевград успя да завоюва промоция за I дивизия.

Във втора дивизия на първите 3 места в редовния сезон завършиха отборите на Миньор 2015 (Перник), Кабайерос и Фантомс. След като миналата година завоюва промоция за по-горна дивизия, тази година отборът на Скравена се състезава във II дивизия. Скравенци завършиха редовния сезон на 10 място.

В трета дивизия на първите 3 места в редовния сезон завършиха отборите на Форест Бойс Ботевград, Мечките и Енигма Фойерверк. Ботевградчани продължават да радват местните фенове на баскетбола с поредицата си силни представяния в първенството на НАЛБ. Миналата година отборът на Форест бойс Ботевград успя да грабне купата в IV дивизия и така си спечели място в по-горната трета дивизия, където продължават да печелят победа след победа. В крайното класиране в редовния сезон 2019/2020, дивизия III Форест бойс Ботевград завършиха на първо място с 20 победи и само 2 загуби.
В първия ден от Плейофите ботевградчани завършиха с победа с 80 - 61 срещу отбора на Джедай Мастърс.

В четвърта дивизия на първите 3 места в редовния сезон завършиха отборите на Ликуифайд, Бом Бок и Алфа.

Подробна информация за първенството на НАЛБ през сезон 2020/2021, както и за отборите, които ще се класират за по-горна дивизия, може да откриете ТУК.

ТУК може да откриете пълна информация за противоепидемичните мерки, обявени от НАЛБ още от възобновяването на първенството.

Повече информация на официалната страница на НАЛБ.Източник: balkanec.bg

Ключови думи: НАЛБ

Подобни новини

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (0)

Какво е Вашето мнение да затварянето на ул."Свобода?

Анкета » коментари (0)

Какво е Вашето мнение да затварянето на ул."Свобода?

отговори
Напълно съм съгласен (138)
70% Complete
Не съм съгласен (55)
70% Complete
Съгласен съм за еднопосочно затваряне на улицата (52)
70% Complete