Събота, 27 Април 2024, 04:41

Почетни плакети и грамоти по повод празника на ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" Ботевград

23 Май 2018, 23:14
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2063 0


Директорът Нина Дюлгерска връчи почетен плакет на Петя Лазарова – първият пенсиониран учител в ОУ”Св.Св.Кирил и Методий” в Ботевград. „Преди 10 години повярвах и днес направихме един духовен и образователен център”, заяви Лазарова по време на празничния спектакъл. Тя не скри вълнението си, спомняйки си първите учебни дни, в които пред нея и колегите е стояло предизвикателството да бъде създадено училището, което днес носи радост на всички – преподаватели и ученици.

Настоящият директор на училището Нина Дюлгерска удостои с почетен плакет за принос в изграждането на авторитетна образователна институция Даниела Николова – директор на ОУ”Св.Св.Кирил и Методий” в Ботевград в предходните 9 години.
„Този плакет е много ценен за мен, защото през тези години, в които бях директор, това е първата награда, която получавам. И тя не е от кого да е, а от моя екип”, заяви Николова. По думите й училището има успехът днес, благодарение на само на нея, а на екипа, с който е работила 10 години. Тя покани на подиума всичките 28 учители, за да съпреживеят всички заедно тържествения момент.

Даниела Николова от своя страна, като дългогодишен директор и първоосновател, връчи почетен плакет на Георги Георгиев – кмет на общината в периода 2004-2016 г за изключителен принос в изграждането и откриването на ОУ”Св.Св.Кирил и Методий” в Ботевград.
Даниела Николова обяви, че грамота за изключителен принос в изграждането и откриването на основното училище получава и Цеца Иванова.

Педагогическият съвет от ОУ”Св.Св.Кирил и Методий”е номинирал за „Учител на годината” – Начален етап Димитринка Джуранова, за нейния висок професионализъм и високи резултати в учебно-възпитателната работа за учебната 2017/2018 г
„Особено съм щастлива, че съм номинирана точно на 10-годишния юбилей на училището, в навечерието на 24 май, който е не само професионален, но и личен празник за мен”. Благодаря на колегите, които оцениха моя труд и старание. Ще продължавам да работя със същата отговорност и отдаденост в името на нашите ученици”, добави Джуранова.

Педагогическият съвет е номинирал за „Учител на годината” от ОУ”Св.Св.Кирил и Методий” в прогимназиален етап Илияна Първанова. Тя заяви, че институцията образование е един жив организъм, в който действат много фактори,з а да може да бъде работата пълноценна и резултатна. „Благодаря на учениците, които са част от моя живот и аз съм част от техния и взаимно се изправяхме пред предизвикателствата. Благодаря и на родителите за подкрепата и доверието”, каза Първанова.

Даниела Николова връчи грамоти на 4-ма ученици, които тази учебна година завършват основното си образование в ОУ”Св.Св.Кирил и Методий”, допринесли за успехите на учебното завение и неговото утвърждаване като авторитетна образователна институция. Те са преминали пълното си обучение именно тук – 7 години и са участвали във всички състезания и олимпиади, на които са постигали високи резултати. Николова обяви техните имена - Цветина Тодорина, Бисерка Ангелова, Ивет Котова и Петър Станев.





Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete