Петък, 26 Април 2024, 06:40

Починалият вчера в Бургас 26-годишен мъж е от Ботевград

18 Септември 2012, 12:27
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 5396 5


26-годишният мъж Пейо Янчев, който беше убит от стоварил се на земята гнил кестен вчера преди обяд, има корени от Ботевград. Майка му е 51-годишата ботевградчанка Даниела Василева. Преди да се омъжи в Бургас, тя е учила във Варненския икономически университет. Даниела е живяла на ул. „Сан Стефано” 37 срещу автомивката на Калоян Колев в Ботевград, научи репортер на "Балканец".  Днес вуйчото Марин Цаков, който работи като охранител в Кооперация „Единство” е заминал при сестра си за подготовката на погребението на сина й, което ще бъде утре от 10. 00 ч. в Бургас.
Приживе Пейо Янчев е работил като аниматор на Слънчев бряг, казаха съседи в Ботевград. Младият мъж оставя сираче, 2-годишния си син Алекс.
Нелепата му смърт шокира всички роднини и приятелите му.
Жестокият инцидент е станал на ул. „Гурко” около 10,30 ч. вчера в центъра на морския град. 26-годишният мъж пресичал пешеходна пътека след среща с вуйчо си-лекар по професия.  Огромният ствол на 12-метровото дърво се е пречупил от силния вятър и се е стоварил и върху двамата. Пейо е бил ударен точно по главата и веднага изпаднал в дълбока кома. Вуйчото на Пейо, който е бил на сантиметри от него, също е ранен, но е пострадал леко. Той е човекът, извадил Пейо изпод дървото. Той спрял първото такси  и откарал племенника си в Спешния център на бургаската болница.
Агенция "Блиц" припомня, че премазаният от дърво в Бургас Пейо Янчев оставил колата си на паркинга, пред който се случи нелепият инцидент. Най-вероятно дъждът, който валя, е размекнал корените на кестена  и е улеснил вятъра в бутането му. Дървото се смята за здраво и надеждно за залесяване на градски части. Поради това не е имало никакви опасения, че може да стане злополука, коментират от "Блиц".

Снимка с Пейо: Агенция "Блиц"
Снимки на "Балканец": Домът на Даниела Василева в Ботевград-майка на загиналия Пейо Янчев.

Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 18 Септември, 14:21

    Съдба, съдба защо си тъй жестока, защо отне живота на това младо дете?

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 18 Септември, 14:27

    ужасна работа, как може да ти се случи точно на теб, малкото дете ;(

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: Анонимен 18 Септември, 14:37

    Лошо е да си отиват от този свят такива млади хора, родители. Мир на праха му! Съболезнования на близките.

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Анонимен 18 Септември, 15:17

    Много лоша съдба ;( ужас.

  • Отговори (1) (0)
    5. добавен от: . 19 Септември, 23:44

    Извинете, госпада измислени "репортери", бихте ли бли така любезни ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА СИ ВЪРШИТЕ РАБОТАТА, А НЕ ДА ТЪРСИТЕ САМО КЛЮКИТЕ И ИНТРИГИТЕ ВЪВ ВСЯКА ТРАГЕДИЯ. ПОЛОВИНАТА НЕЩА В т.нар. "СТАТИЯ" са пълни глупости! Ако въобще имате някаква диплома за завършили журналисти, мога да ви кажа с огромно удоволствие ИЗХВЪРЛЕТЕ СИ Я В БОКЛУКА. НЕ ВИ Е СРАМ, хора като вас са срам не само за медиите, а и за човечеството като цяло. Вместо да отразите обективно тази трагедия, при която стотици хора загубиха скъп приятел и роднина, за да може обществото да разбере, ЩО ЗА ИЗМЕТ се грижи за тяхната безопасност, вие се ровите в личната драма и родословното дърво на Пейо. Лека му пръст, но ако може да ви види от някъде, съм сигурна, че му се гади от вас. ЗАСРАМЕТЕ СЕ, бъдете хора, а не поредните животни, наричащи се "журналисти"!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete