Неделя, 27 Май 2018, 14:31

Полицаи и ученици от Своге коментират в открит диалог въпросите за детската престъпност, агресията в училище и ценностите в живота

26 Февруари, 21:04
(1) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 1104 0

На 26 февруари служители на РУ-Своге проведоха поредната си среща с подрастващото поколение в лицето на учениците от IV-ти клас от СУ „Иван Вазов“ – гр.Своге. Акценти в беседата бяха темите за агресията в училище, хуманното отношение към животните, личния пример, ценностите в обществото, както и престъпленията, извършвани от деца и срещу деца.
По този повод предварително се провеждат работни срещи с директорите на началните и средни училища с цел запознаване с актуалните проблеми в училище и предприемането на адекватни съвместни мерки за тяхното разрешаване.
Срещите се провеждат в отворен дебат, като целта е да бъде избегнат формалният подход, така че да се създаде по-голямо доверие от страна на учениците към полицейските служители и тяхната работа.


Превантивната работа с децата и младежите е сред главните приоритети в дейността на РУ-Своге. За реализиране на набелязаните цели се включват всички служители от управлението и се залага на активното партньорство с други държавни и обществени организации.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (12)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (89)
70% Complete
Не подкрепям идеята (86)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (163)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (157)
70% Complete
Нямам мнение (12)
70% Complete