Четвъртък, 2 Юли 2020, 22:15

ПП МИР издига за кмет на oбщина Ботевград Иван Гавалюгов

25 Септември 2019, 12:14
(4) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 7792 117


Познатата на предишните избори като Местна Коалиция ГДБОП ще се включи в надпреварата за кметове и общински съветници под името на ПП МИР. Доскорошният кмет на Община Ботевград - Иван Гавалюгов, заедно с трима кандидат-кметове на села (Врачеш, Трудовец и Новачене) и листа от 29 общински съветници ще участват в съревнованието на 27 октомври.

Средната възраст на листата на ПП МИР-Ботевград е 39 години, като над 2/3 от кандидатите са с висше образование. В нея се срещат имена на доказани професионалисти, предприемачи и лица от обществено-културния живот на Общината. С налагането на млади, амбициозни и модерно мислещи хора се цели да бъде продължена традицията на едно почтено, интелигентно и различно управление.

Кандидат кметове:
- Трудовец: Еленко Николов Иванов
- Врачеш: Драгомир Гечев Григоровски
- Новачене: Иван Димитров Петков

Листа с кандидати за общински съветници от ПП МИР-Ботевград:
1. Иван Александров Гавалюгов, кмет на Община Ботевград (мандат 2015-2019).

2. Тихомир Събков Найденов
Бакалавър “Икономика на търговията”. Управител на фирми за услуги в областта на телекомуникациите, IT, за обществено обслужване и хранене. Активно участва и подпомага множество инициативи в областта на спорта, културата и здравеопазването. Общински съветник мандат 2015-2019.

3. Спасен Стефанов Ценов
Магистър от ТУ-София и Шефилдски Университет. Предприемач в ИТ сектора. Участник в редица публични инициативи и социални дейности. Общински съветник, мандат 2015-2019.

4. Цветан Цветозаров Цолов
Завършил Магистратури по Публична Администрация, Европейска публична администрация, Стопанско управление и Застраховане (СУ). От 15 години е Регионален директор в най-голямата застрахователна компания ЗК „Лев Инс” АД.
Притежава фирми в частния бизнес, занимаващи се със Земеделие, търговия , недвижими имоти, консултации, посредническа дейност, медии и реклама. Два мандата Общински съветник 2011-2015 г., 2015-2019 г. Родолюбец, общественик, активен деец в културни и благотворителни мероприятия.

5. д-р Илин Наков Черняшки
Ветеринарен лекар-магистър, Тракийски Университет-Стара Загора. Управител на ветеринарен комплекс. Общински съветник, мандат 2015-2019г.

6. д-р Елица Петрова Николова
Специалист по Детски болести в Отделение по Педиатрия в МБАЛ-Ботевград от 18 години. От 2013г. с придобита специалност по Педиатрия и оттогава амбулаторна практика.

7. д-р Христо Данов Железарски
Доктор по дентална медицина ; факултет дентална медицина гр. София 1997г.

8. Лили Павлинова Димитрова
Фризьор по професия и икономист по образование.
Дългогодишен инициатор на благотворителни акции в полза на децата и гражданите на община Ботевград, които реализира успешно с подкрепата на стотици социално-ангажирани хора.

9. Еленко Николов Иванов
Софтуерен инженер, бакалавър ТУ-София - компютърни системи и технологии. Общински съветник мандат 2015-2019. Председател на Футболен Клуб "Ракитин" Трудовец, един от инициаторите за възстановяване на спорта в селото. Управител на Balkanec.bg - онлайн медия в София обл..

10. Борислав Иванов Витков
Бакалавър ,треньор по Таекуон-до ,факултет "Обществено здраве,здравни грижи и спорт" ЮЗУ Благоевград. Настоящ треньор и международен съдия. Развива спорта Таекуон-до в Ботевград от 30 години. Общински съветник мандат 2015-2019 г.

11. Ваня Красимирова Иванова
Средно специално образование. Собственик и управител на частен бизнес от 25 години. Радетел за развитието и съживяване на малките села в Община Ботевград.

12. Цанка Миткова Маркова
Магистър в науките История и География, специализация нова история на България.Главен учител в ППМГ"Акад.проф.д-р Асен Златаров"

13. Йордан Тодоров Арбов
Електроинженер, ТУ-София. Женен с две дъщери. Управлява малък семеен бизнес във сферата на земеделието.

14. Йонко Цветолюбов Ненчев
Бакалавър със специалност Информационни Технологии. Инженер Качество в Сенсата Технолоджис.

15. Дамян Русинов Маринов
Магистър инженер-мениджър. Общински съветник мандат 2015-2019г. Креативно мислещ, всеотдаен към проблемите на хората и отдаден за развитието на Община Ботевград.

16. Ангел Христов Ангелов
Висше икономическо образование. Директор на БКС Ботевград (2016-2018).

17. д-р Мартин Николаев Василев
Ветеринарен лекар-магистър, завършил Тракийския Университет в Стара Загора. Частно практикуващ ветеринарен лекар.

18. Иван Ивайлов Христов
Средно специално образование. Управител на мебелена фирма.

19. Елена Николаева Василева
Студент по актьорско майсторство. Бивш състезател по лека атлетика в КЛА "Балкан". Активен участник в ботевградския театър в последните 5 години, както и университетския театър към НБУ. Участник в реклами, кинопродукции и разнородни проекти и кампании.

20. Драгомир Гечев Григоровски
средно специално образование, работи в сферата на строителството, семеен с едно дете.

21. Иван Димитров Петков
Средно специално образование. Работи като Специалист Електромонтаж Инфраструктура в ИМИ. Бивш секретар на кметството в с. Новачене.

22. Иван Божилов Мацовски
Магистър по право от ВТУ "Св.св. Кирил и Методий". Ръководител отдел във фармацевтична компания. Член на Българската асоциация за лекарствена информация.

23. Мария Драгомирова Димитрова
Магистър Бизнес финанси МВБУ Ботевград. Работи като застраховател.

24. Марио Тинчев Николов
Студент по дентална медицина гр. София; предишно медицинско образование- зъботехника в гр. София; полупрофесионален футболен съдя към Saarländischer Fußballverband Германия; множесто дентални и зъботехнични курсове в Германия; Активен дарител и участник в благотворителни инициативи.

25. Иван Димитров Тодоров
Висшист, Педагогика по техника и технологии. Специалист поддръжка на инфраструктура в Сенсата Технолоджис. Собственик на фирма за производство на мебели.

26. Рени Лазарова Петрова
Магистър в науките История, География, Археология; специализация архивистика и музейно дело. Съавтор на поредица от проекти по Европейски програми за консервация, реставрация и социализация на обекти в сферата на културно-историческото наследство. Автор на образователни програми за подрастващи с отношение към българските народни традиции и занаяти. Директор на Исторически музей - Ботевград.

27. Петя Христова Нейчева
Средно-специално образование. Ръководител на екип в производството в ИМИ България.

28. Михаил Володин Казаков
Юрист. Познат с работата си като автор на театрални пиеси, телевизионни, радио и филмови сценарии.

29. Светослав Златков Миладинов
Средно-специално образование по промишлена електроника. Предприемач, притежава сервиз за ремонт на мобилни устройства.


Източник: balkanec.bg

Коментари (117)

 • Отговори (54) (21)
  1. добавен от: Анонимен 25 Септември, 12:38

  Евала кмете и този път доказа ,че Ботевград трябва да се ръководи от млади доказани личности,като ги чета не виждам корумпирани младежи,а не пенсии които искат да до ограбят общината.Мачкайте ние младежите сме с Вас както на предните избори.Аз смятам,че с тези кандидати за кметове не доказали се ще спечелим още на 27.10.2019г. В Ботевград балотаж НЯМА да има.

  • (11) (10)
   1. добавен от: Анонимен 25 Септември, 15:34

   За младеж ли се имаш ма

  • 2.

   Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

 • Отговори (32) (15)
  2. добавен от: Анонимен 25 Септември, 12:39

  Точно така и да Ви кажа в Трудовец кмет е Еленко

  • (6) (9)
   1. добавен от: Анонимен 25 Септември, 16:54

   Квазимодо-кво, ние

  • (11) (16)
   2. добавен от: Анонимен 25 Септември, 17:00

   Ама друг път ще е Еленко МАЗНИЯ.

 • Отговори (72) (15)
  3. добавен от: Анонимен 25 Септември, 12:44

  За 4 години постигнахте много - пречиха ви, но се борихте, връщахте милиони задължения на общината, откраднати от един конкретен човек и свитата му и най-важното - резултатите са налице! Живея в саниран блок, децата ми ходят в изцяло ремонтирани ясла и градина, за първи път при вас не влизам с погнуса в тоалетните на болницата и за първи път започнахме да излизаме в парка. И още нещо - започнахте битката с покъртителния ни водопровод, а сега видях и проекта за преустройство на болницата. За всичко това, а и за много други неща - моето семейство ще гласува за вас! Успех!

 • Отговори (27) (36)
  4. добавен от: Анонимен 25 Септември, 12:47

  Като са толкова образовани и успели в бизнеса си, да си гледат бизнесите. Защо им е да се натискат за управници в общината? Повечето в сектора на информационните технологии. Но администрацията е друго нещо. От миналият мандат разбрахме, че те дори не са научили задълженията си като общински служители да отговарят в срок на подадени официални сигнали, нито да вземат ефективни мерки. Вместо това, се усмихват ехидно-пренебрежително на обикновените граждани и са пас по обществени въпроси. А да не говорим за контрол, както от страна на Кмета, зам. кмета Цветков и особено шефа на БКС Ангел Ангелов. Ама тази година кой е шефът на БКС?

  • (8) (2)
   1. добавен от: Анонимен 1 Октомври, 10:27

   Да, номер 4 - успели са в бизнеса и с желание искат да работят за просперитета на града ни. Ако си млад човек, не разбираш ли, че бъдещето е на технологиите. Ако децата са ти в детски ясли и градини - не виждаш ли, че са обновени, ако децата са ти в училище - не виждаш ли, че уроците се преподават по иновативен начин? Огледай се! Бъдещето е на младите хора! Успех млади хора! Вярваме Ви!

 • Отговори (31) (4)
  5. добавен от: Анонимен 25 Септември, 12:48

  И моето семейство също!

 • Отговори (21) (37)
  6. добавен от: Анонимен 25 Септември, 12:50

  Защо само за Иван Александров Гавалюгов, кмет на Община Ботевград (мандат 2015-2019) не е написано нещо повече за образование, бизнеси?

 • Отговори (60) (15)
  7. добавен от: Анонимен 25 Септември, 13:00

  Защото всички които го познават, знаят че Иван е скромен, умен, природно интелигентен, добър приятел, отличен баща, отговорен-еталон за кмет.

  • (13) (6)
   1. добавен от: Анонимен 25 Септември, 16:32

   Трябва да завърши образованието си, за да не му изтъкват това като минус

 • Отговори (36) (9)
  8. добавен от: Анонимен 25 Септември, 13:01

  Защото всички които го познават, знаят че Иван е скромен, умен, природно интелигентен, добър приятел, отличен баща, отговорен-еталон за кмет.

 • Отговори (37) (10)
  9. добавен от: Анонимен 25 Септември, 13:01

  Ами защото 4 години е кмет и всички го познават, а ти щом за 4 години не си разбрал какво е образованието на кмета и какъв му е бизнеса, значи не си от Ботевград.

  • (3) (7)
   1. добавен от: Анонимен 25 Септември, 15:36

   Ти да не си от Етрополе ма

 • Отговори (34) (6)
  10. добавен от: Анонимен 25 Септември, 13:02

  Върнете си гошо образования в сверата на корупцията,гласувайте за баскетболиста ,който не знае входа на общината освен клуб 54.Скъпи съграждани ние искаме млади хора и да ги оставим в България и най вече в Общината.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (1)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

Анкета » коментари (1)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

отговори
Да, смятам да почивам както всяка друга година (70)
70% Complete
Ще почивам само ако успея да намеря пари в тази криза (40)
70% Complete
Почивката ми ще е на вилата на село (45)
70% Complete
Ще почивам, но сигурно ще заменя морето с планина (25)
70% Complete