Сряда, 20 Юни 2018, 10:09

Празнична програма в ОУ "Васил Левски", с. Видраре по повод 24 май

23 Май, 09:47
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 811 1

На 22 май 2018 г. ОУ “Васил Левски“, с. Видраре, отбеляза Деня на славянската писменост и българската културa и просвета с поздравителна програма. След празничното слово на г-н Деян Димитров, директор на училището, децата от подготвителна група и начален курс възпяха делото на Св. братя Кирил и Методий с песни и стихове, а ученици от 6 клас бяха подготвили кратък рецитал.

На тържеството се представиха и групите по интереси и за обучителни затруднения по проект „Твоят час“ : „Математиката е за всички“, „Обичам да чета и пиша“,„Чета и разказвам по-активно“, „Сръчни ръчички“ и „Млад футболист“. Разказваха приказки, писаха гатанки, решаваха задачки. Спортната композиция „Здрав дух в здраво тяло“ впечатли публиката от над 100 човека: родители , общественици, учители и ученици. Всяка група изложи на специални маси тематични материали , показващи дейностите и през учебната година. Внимание привлякоха красивите сувенири и предмети, изработени от групата по интереси „Сръчни ръчички“.
Празникът завърши с награждаване на изявени ученици в учебната дейност и по групи към проект „Твоят час“ с грамоти и книги.

С грамоти бяха удостоени и най – активният родител , Пецка Костадинова за цялостно участие в училищни дейности и младия учител Владимир Стефанов за много добри постижения с учениците в спортната дейност.


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (15)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (15)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (109)
70% Complete
Не подкрепям идеята (98)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (177)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (175)
70% Complete
Нямам мнение (15)
70% Complete