Неделя, 17 Февруари 2019, 10:17

Празнична програма в ОУ "Васил Левски", с. Видраре по повод 24 май

23 Май 2018, 09:47
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1080 1

На 22 май 2018 г. ОУ “Васил Левски“, с. Видраре, отбеляза Деня на славянската писменост и българската културa и просвета с поздравителна програма. След празничното слово на г-н Деян Димитров, директор на училището, децата от подготвителна група и начален курс възпяха делото на Св. братя Кирил и Методий с песни и стихове, а ученици от 6 клас бяха подготвили кратък рецитал.

На тържеството се представиха и групите по интереси и за обучителни затруднения по проект „Твоят час“ : „Математиката е за всички“, „Обичам да чета и пиша“,„Чета и разказвам по-активно“, „Сръчни ръчички“ и „Млад футболист“. Разказваха приказки, писаха гатанки, решаваха задачки. Спортната композиция „Здрав дух в здраво тяло“ впечатли публиката от над 100 човека: родители , общественици, учители и ученици. Всяка група изложи на специални маси тематични материали , показващи дейностите и през учебната година. Внимание привлякоха красивите сувенири и предмети, изработени от групата по интереси „Сръчни ръчички“.
Празникът завърши с награждаване на изявени ученици в учебната дейност и по групи към проект „Твоят час“ с грамоти и книги.

С грамоти бяха удостоени и най – активният родител , Пецка Костадинова за цялостно участие в училищни дейности и младия учител Владимир Стефанов за много добри постижения с учениците в спортната дейност.


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (3)

Одобрявате ли идеята бившето училище в Липница да се превърне в обучителен център по иновативни дисциплини

Анкета » коментари (3)

Одобрявате ли идеята бившето училище в Липница да се превърне в обучителен център по иновативни дисциплини

отговори
Да (58)
70% Complete
Не (7)
70% Complete
Страхотна идея. Това ще възроди селото (25)
70% Complete
Мисля, че не е добра идея (1)
70% Complete
Не ме интересува (4)
70% Complete