Събота, 27 Април 2024, 05:02

Предстоящо: Преброяване на населението и жилищния фонд в Република България през 2021г.

17 Юли 2020, 18:58
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1750 5


УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

От 20.07.2020 г. /понеделник/ стартира организацията, подготовката и провеждането на преброяване на населението и жилищния фонд в Република България през 2021г.
На територията на Община Етрополе са определени 4 броя регистратори със Заповед на председателя на НСИ /Национален статистически институт/. Всеки един регистратор има определен район, който ще бъде обходен. Регистраторите ще събират /въвеждат/ и актуализират информация с мобилни устройства на терен или през десктоп приложение от стационарен компютър.

Основните дейности на регистраторите са проверка и потвърждаване, редактиране на съществуваща информация и събиране на нова информация, когато на място е установен нов съществуващ обект. Събирането и актуализирането на информацията при предварителния обход не изисква директна комуникация и интервюиране на лица/граждани/. Регистраторите могат да се обръщат към тях, когато се налага, да се изясни дали обектът се използва за жилищни цели, да се уточни адресна информация или при необходимост от упътване в непознат за тях терен.

Работата на терен по събиране на необходимата информация ще приключи на 10.09.2020г., а там където е необходимо срокът ще бъде удължен.


Източник: Общинска администрация - Етрополе

Коментари (5)

  • Отговори (1) (3)
    1. добавен от: Анонимен 19 Юли, 11:40

    значи ако се преброят българите ще серазбере една шукираща цифра малко сме етрополе е един частен град омишлено ограничен защото така искат кумарите защо за да ни владеят по лесно разбирасе ние работин те ни дават минималната заплата а нашят труд струва 10 пъти по толкова те живеят на гърбовете ни етрополе е по вина на едни скапани изроди кумари се заселиха турци турската политика спрямо с българите е радикална искат и дзамия циганите също са в демогравски приръст младото българско население от етрополе е избягако останаха старите хора етрополе билиме за родния град но комарите ще го довършат етрополе приемник на паразити здан комарджиска дебилска зган циганска зган турска ислямска дано бог ви прокълне до последно коляно и вие и чедатави да страдате и в ада да отитете в гената огнена и назасповащия червей да ви яде мъки вечни ви чакат за туи че сасипахте народа български

    • (6) (0)
      1. добавен от: Анонимен 19 Юли, 11:59

      #1--Един пълен неграмотник се е развихрил :!:.......

    • (3) (0)
      2. добавен от: Анонимен 19 Юли, 20:12

      Вие в Етрополе на училище не ходите ли? Поне се научете да пишете грамотно! Не сте ли чули, че има изречения и в края им се поставя точка.

  • Отговори (0) (4)
    2. добавен от: Анонимен 19 Юли, 12:46

    до 2 човек иска да живее, нормално да има,закон и рад можеби ти 2 се смущаваш от този коментар макари недрамотно написан АА

  • Отговори (5) (0)
    3. добавен от: Анонимен 19 Юли, 19:11

    Циганин ли е писал коментари 1 и 2? Вопияща неграмотност!

    "...шУкираща", "Омишлено", "кУмарите", "разбирасе", "работиН", "дЗамия", "демограВски", "прирЪст", "избягаКО", "билиме", "здан", "комарджиска", "Зган", "чедатави", "отитете", "гената огнена", "назасповащия, "сАсипахте".......

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete