Четвъртък, 24 Май 2018, 14:55

Престижен футболен успех за СУ "Хр.Ясенов"

25 Април, 18:26
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 779 2

Престижен футболен успех постигнаха момчетата от отбора на СУ "Хр.Ясенов" /11-12 клас/, които спечелиха зоналната надпревара от Ученическите игри. В тази фаза на спортното мероприятие мерят сили най-добрите отбори и всеки успех не е случаен, а е резултат от много физическа подготовка, положени усилия от страна на състезатели и учители и от нагласа за победа. Всичко това доведе до завоюването на купата и първото място за тима на етрополската гимназия. Освен тях участие взеха още състави от Пазарджик, Благоевград, Дупница и Перник. До финала ясеновци стигнаха с победа над връстниците си от Благоевград с 2:0, като и двете попадения реализира блестящо представящият се капитан Калоян Тодоров.На срещата присъства и Димитър Димитров-кмет на община Етрополе.
Финалната битка предложи доста напрегнат мач между Етрополе и Пазарджик, в които имаше борба за надмощие до последния сигнал. Момчетата и на двата отбора имаха своите шансове и атаките се водеха с разменени удари и към двете врати. Динамиката на игра бе залог за голямата жажда за победа и спечелване на престижното първо място. В определени моменти имаше и сериозни нарушения на правилата, което не прави чест на ученически отбори, които като спортисти трябва да са пример за останалите. Няколко минути преди края, отново Калоян Тодоров разстреля противниковата врата и донесе купата в СУ "Хр.Ясенов"и правото на своя отбор да вземе участие във финалите, които ще бъдат от 3 до 6 май в гр.Добрич.
За най-добър вратар награда получи Милен Георгиев /СУ "Хр.Ясенов"/, а за голмайстор бе отличен безспорно най-заслужилият Калоян Тодоров.Наградите връчиха: Димитър Хаджиев-изпълнителен директор на футболна академия "Христо Стоичков"гр.Етрополе и Мила Манчева-директор на СУ "Хр.Ясенов".Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (1)
    1. добавен от: Диана Найденова 25 Април, 21:00

    Браво момчета,страхотни сте! Смело напред и нагоре!

  • Отговори (1) (1)
    2. добавен от: Анонимен 25 Април, 21:06

    Нагласена работа

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (12)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (12)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (89)
70% Complete
Не подкрепям идеята (85)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (163)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (154)
70% Complete
Нямам мнение (12)
70% Complete