Неделя, 20 Януари 2019, 11:34

Престижен футболен успех за СУ "Хр.Ясенов"

25 Април 2018, 18:26
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 1030 2

Престижен футболен успех постигнаха момчетата от отбора на СУ "Хр.Ясенов" /11-12 клас/, които спечелиха зоналната надпревара от Ученическите игри. В тази фаза на спортното мероприятие мерят сили най-добрите отбори и всеки успех не е случаен, а е резултат от много физическа подготовка, положени усилия от страна на състезатели и учители и от нагласа за победа. Всичко това доведе до завоюването на купата и първото място за тима на етрополската гимназия. Освен тях участие взеха още състави от Пазарджик, Благоевград, Дупница и Перник. До финала ясеновци стигнаха с победа над връстниците си от Благоевград с 2:0, като и двете попадения реализира блестящо представящият се капитан Калоян Тодоров.На срещата присъства и Димитър Димитров-кмет на община Етрополе.
Финалната битка предложи доста напрегнат мач между Етрополе и Пазарджик, в които имаше борба за надмощие до последния сигнал. Момчетата и на двата отбора имаха своите шансове и атаките се водеха с разменени удари и към двете врати. Динамиката на игра бе залог за голямата жажда за победа и спечелване на престижното първо място. В определени моменти имаше и сериозни нарушения на правилата, което не прави чест на ученически отбори, които като спортисти трябва да са пример за останалите. Няколко минути преди края, отново Калоян Тодоров разстреля противниковата врата и донесе купата в СУ "Хр.Ясенов"и правото на своя отбор да вземе участие във финалите, които ще бъдат от 3 до 6 май в гр.Добрич.
За най-добър вратар награда получи Милен Георгиев /СУ "Хр.Ясенов"/, а за голмайстор бе отличен безспорно най-заслужилият Калоян Тодоров.Наградите връчиха: Димитър Хаджиев-изпълнителен директор на футболна академия "Христо Стоичков"гр.Етрополе и Мила Манчева-директор на СУ "Хр.Ясенов".Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (1)
    1. добавен от: Диана Найденова 25 Април, 21:00

    Браво момчета,страхотни сте! Смело напред и нагоре!

  • Отговори (1) (1)
    2. добавен от: Анонимен 25 Април, 21:06

    Нагласена работа

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (0)

Къде да бъдат вложени най- много средства от Бюджет 2019 на община Ботевград?

Анкета » коментари (0)

Къде да бъдат вложени най- много средства от Бюджет 2019 на община Ботевград?

отговори
Рехабилитация на улици в града (11)
70% Complete
Рехабилитация на улици в селата (19)
70% Complete
Водопроводът в Ботевград и селата (44)
70% Complete
Реконструкция на Градския парк (3)
70% Complete
Благоустрояване на центъра в Ботевград (14)
70% Complete
Ремонт на детски и учебни заведения в Ботевград и селата (2)
70% Complete
Ремонт на обществени сгради в Ботевград и селата (2)
70% Complete
Друго (Напиши в коментар) (5)
70% Complete