Петък, 26 Април 2024, 08:45

Продължават вандалските прояви в Костинброд

31 Юли 2016, 09:54
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 2006 3


   В последните дни отново са зачестили вандалските прояви в Костинброд. Разрушена е оградата и са счупени съоръжения на детска площадка в Първи район на града. Място, където деца и възрастни прекарват свободното си време, явно е пречило на някой гражданин. Друг пример от последните дни пък е разрушения зелен пояс покрай „Ломско шосе”, може би от тежкотоварен автомобил, който е решил да мине напряко. Освен това е повредена и поливната система. Разрушена е и пътната настилка на преасфалтирано пътно платно в кв. Шияковци.
   От доста време община Костинброд се бори с вандалските прояви, като дори се създаде инициативата „Не на вандализма”. Отговорността за запазване и съхранението на добрия и приятен вид на населеното място е изключително в ръцете на гражданите. За да има града европейски вид е нужно всеки един от жителите да опазва (или най-малкото да не руши) съграденото до момента!


Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 31 Юли, 22:16

    За голяма съжаление каквото и да се направи в нашия град, ние го рушимеVЕмили хора сърдете се на себе си , така са възпитани и децата Ви.Това сте жителите на Костинброд.Вие не милеете за града защото нито сте родени в него нито ви вълнува нещо .Вие само знаете общината е длъжна друго не.Жалко за Вас.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 31 Юли, 22:38

    Е,когато беше км.жа Йорданка Екзархова Кабакчиева беше друго.имаше и ред и дисциплина.А сега анархия.Къде са Даниела и Коста Толоеви,за да помагатет г

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete