Събота, 27 Април 2024, 03:00

Резултати след срещите от седмия кръг на АФЛ Ботевград

10 Април 2017, 22:52
(2) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1895 0


В неделя се изиграха срещите от седмия кръг на АФЛ Ботевград. След края на който вече имаме нов лидер в класирането. Получиха се няколко изненади, който направиха турнира още по-интересен.

В първата среща отбора на Мургаш Врачеш спечели без проблем трите точки срещу отбора на Бичкиите. Още от самото начало врачежани наложиха своя ритъм на игра и не оставиха никакви шансове на своя съперник. Мачът завърши при резултат 9:0. Статистика от срещата може да намерите тук.

Втората среща беше между Преслав и Изток. Получи се истинска драма на изкуствения терен. Още в самото начало отбора на Преслав успя да поведе в резултата с гол на голмайстора на отбора - Ангел Бадев. Минутка преди края на първата част Тони Симеонов възстанови равенството. Още в началото на втора част футболистите на Преслав отново взеха преднина в резултата с гол на Валентин Цоков. Мачът вървеше към спечелване на нови три точки за лидера във временното класиране, докато минути преди края Димитър Харалампиев, донесе точка на своя отбор. Краен резултат 2:2. Статистика от срещата може да намерите тук.

Третата среща беше между отборите на Олимпик Ботевград и Сименс. Олимпик записа очакване победа. Краен резултат 5:1. Статистика от срещата може да намерите тук.

Четвъртата среща беше второто дерби за деня, между отборите на Микроак и Сенсата. Мачът започна много силно за отбора на Микроак и до средата на първата част, водеха с два гола преднина. Йордан Йорданов вкара два без ответни гола. Така завърши и полувремето. През втората част обаче отбора на Сенсата направи пълен обрат и вгорчи живота на Микроак. Краен резултат 2:3. Статистика от срещата може да намерите тук.

В предпоследната среща един срещу друг се изправиха Черното Лале и Бате Борисов. Отново се получи много интересна среща, като в нея имаше няколко обрати. В крайна сметка отбора на Бате Борисов взе важни три точки. Краен резултат 3:5. Статистика от срещата може да намерите тук.

Последната среща беше между отборите на Мургаш Врачеш и Светкавица. Това беше втория мач за деня на футболистите на Мургаш. Те подходиха много сериозно към срещата и взеха важни три точки. Краен резултат 5:2. Статистика от срещата може да намерите тук.

Статистика, голмайстори и програма може да намери тук


Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2016

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete