Събота, 27 Април 2024, 00:05

Резултати след срещите от втори кръг на АФЛ Ботевград 2019/20

17 Ноември 2019, 20:03
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1597 5


Тази неделя (17 ноември) се изиграха двубоите от 2-ия кръг на АФЛ Ботевград 2019/20.

Първи един срещу друг в дербито на деня се изправиха Отряд Армейци и Никсметал Груп. Срещата протече двуостро и вървеше гол за гол, като силите бяха доста изравнени. "Зелените" първи разпечатаха вратата на своя съперник малко след началото, а с това бе дадено началото на гонитбата между двата тима. В последствие "армейците" се добраха до обрат и на почивката резултатът бе 3:2 в тяхна полза. След подновяването на играта отборът на Никсметал бързо върна равенството, след което последваха равностойни минути, при които се задържа резултата. В заключителните минути обаче "зелените" превключиха предавката и започнаха да вкарват гол след гол и в крайна сметка се поздравиха с победата. Краен резултат - 3:8. Статистика от срещата може да намерите тук.

Втори помежду си играха Сименс и Сириус. Двубоят не предложи никакви изненади и премина под контрола на "жълто-сините". Играчите на Сириус контролираха ситуацията на терена и абсолютно заслужено и категорично завоюваха втора победа и нови три точки. Краен резултат - 1:5. Статистика от срещата може да намерите тук.

Заключителният двубой противопостави Бичкиите и Мургаш Врачеш. Сблъсъкът на хартия изглеждаше предрешен още от самото начало, но действителността излезе друга. Отборът на Мургаш Врачеш се появи в доста съкратен вариант и изпита сериозни затрдунения срещу нахъсания си противник, който бе готов на всичко, за да постигне победата. Очаквано или не Бичкиите поведоха в резултата, но само две минути по-късно Мургаш изравни. След много изнервени минути, нарушения и напрежение се стигна до изгонването на играч на Бичкиите малко преди края. Това продиктува яростно недоволство в редиците на целия отбор. Само минута по-късно трикратният шампион успя да вкара, а това сякаш допълнително изнерви отбора на Бичкиите, който реши самоволно да напусне терена в знак на протест. Регламента на лигата гласи, че при самоволно напускане, отборът се наказва със служебна загуба. Имайки предвид 2-та гола, които бяха реализирани от Мургаш, общият резултат става 5:0, като се анулира попадението на Бичкиите. Предстои да бъде взето и решение от ДК относно ситуацията, което ще бъде обявено в по-късен етап. Краен резултат - 0:5. Статистика от срещата може да намерите тук. 

Програма, резултати, класиране и голмайстори може да откриете тук.




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2019

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 17 Ноември, 22:50

    Вън като напускат сами

  • Отговори (4) (1)
    2. добавен от: Анонимен 18 Ноември, 17:16

    За голямо съжаление цялата лига е фарс.Чакаха да се съберат отбори и накрая само 6 отбора.Вместо да се играе когато времето е хубаво и да има публика,сега ще се играе в студа и ще се отлагат кръгове заради сняг и студ.Никаква организация,много слабо медиино отразяване.То в Ботевград освен за баскетбол за други спортове място няма.Много жалко.

  • Отговори (2) (1)
    3. добавен от: Анонимен 18 Ноември, 17:21

    Защо в Ботевград фирмите не желаят или поне повечето в спорта.Вижте в Враца където фирмите са по-малки ,но все пак имат лига с поне десет фирмени отбора и куп турнири.Да вземе някой който милее за футбола в града да се занимава с организацията на лигата.Желаещи за футбол много почти всеки ден часовете са заети .Дайте да помислим и за други спортове освен баскетбола

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 18 Ноември, 21:14

    Еленко ти по красота ли правиш класирането, ако можеше да смяташ Сириус щяха да са втори :roll:

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 19 Ноември, 14:46

    баскетбола си има организация и затова е напред,какво са ви виновни организаторите,че половината фирми не могат да се организират за да играят.все някой трябва да ви тика насила ,номер 3 организирай ги ти веднъж и тогава критикувай организатори и други.и стига с този баскетбол да вие само в устата и да търсите извинение за вашето бездействие,лигата си е супер жалко само ,че са 6 отбора.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete