Понеделник, 23 Януари 2017, 22:59
По-различните новини само за вас!

Етрополе

С прекрасен празничен концерт завърши отбелязването на 139 години от Освобождението на Етрополе

+ | - 25.11.2016г. 17:10 | Новини
Прочетена: 1022 | 2

Оцени:

С прекрасен празничен концерт завършиха мероприятията посветени на 139 години от Освобождението на Етрополе.За пореден път етрополци изпълниха Големия салон на НЧ "Тодор Пеев-1871" и имаха възможността да се насладят на хубавите песни и танци, които представиха изпълнителите от Представителния ансамбъл на въоръжените сили на Република България. В началото на прогарамата думата бе предоставена на Димитър Димитров-кмет на община Етрополе, който постави акцент върху великото дело на геройте дали живота си свободата на Етрополе.

Поздравителни адреси бяха изпратени от : Росица Иванова-Областен управител на Софийска област, Румен Гунински-кмет на община Правец, Иван Гавалюгов-кмет на община Ботевград, Пенчо Гергов-кмет на община Чавдар, инж.Алекси Кесяков-кмет на община Челопеч, Ангел Гергов-кмет на община Пирдоп, инж.Магдалена Иванова-кмет на община Златица, от кмета на гр.Можайск /Русия/, от кмета на община Козарска Дубица /Босна и Херцеговина/ и проф.д-р Цоло Вутов.

Празничната програма включваше изпълнения на: Маргарита Хранова, Гуна Иванова, формация  „Армейска песен”, Сунай Чалъков, Емилия Валенти и танцова формация „Алгара”.На участниците в концерта бе поднесена красива кошница с цветя от кмета на община Етрополе и председателя на Общински съвет Етрополе.
Тържествата завършиха с красива заря.

Източник: balkanec.bg
Стани фен във Facebook  
« Назад

Коментари (2)

  • 1

Добави коментар
виж всички » Анкета

  • Одобрявате ли предоставянето на купите на мъжкия баскетболен отбор на Балкан за съхранение във фонда на Исторически музей Ботевград?
    Коментирай (5)

виж всички » Справочник

Новините по дни

Изпрати новина до Balkanec.bg

Заглавие: *
Текст на новина: *
Обратна връзка: