Петък, 24 Февруари 2017, 14:39

С прекрасен празничен концерт завърши отбелязването на 139 години от Освобождението на Етрополе

25 Ноември 2016, 17:10
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1106 2

С прекрасен празничен концерт завършиха мероприятията посветени на 139 години от Освобождението на Етрополе.За пореден път етрополци изпълниха Големия салон на НЧ "Тодор Пеев-1871" и имаха възможността да се насладят на хубавите песни и танци, които представиха изпълнителите от Представителния ансамбъл на въоръжените сили на Република България. В началото на прогарамата думата бе предоставена на Димитър Димитров-кмет на община Етрополе, който постави акцент върху великото дело на геройте дали живота си свободата на Етрополе.

Поздравителни адреси бяха изпратени от : Росица Иванова-Областен управител на Софийска област, Румен Гунински-кмет на община Правец, Иван Гавалюгов-кмет на община Ботевград, Пенчо Гергов-кмет на община Чавдар, инж.Алекси Кесяков-кмет на община Челопеч, Ангел Гергов-кмет на община Пирдоп, инж.Магдалена Иванова-кмет на община Златица, от кмета на гр.Можайск /Русия/, от кмета на община Козарска Дубица /Босна и Херцеговина/ и проф.д-р Цоло Вутов.

Празничната програма включваше изпълнения на: Маргарита Хранова, Гуна Иванова, формация  „Армейска песен”, Сунай Чалъков, Емилия Валенти и танцова формация „Алгара”.На участниците в концерта бе поднесена красива кошница с цветя от кмета на община Етрополе и председателя на Общински съвет Етрополе.
Тържествата завършиха с красива заря.

Източник:

Назад

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1.добавен от: Анонимен 26 Ноември, 14:04

    Товa трябваше да се нaпрaви нaвън ,на некоя поленa ,сaс скaри и духова музика ,щеше да е некaк си по тържествено и повече хорa да има .

  • Отговори (0) (0)
    2.добавен от: Анонимен 26 Ноември, 15:46

    Концертa беше превъзходен ,насладихме му се цялото семейство ,а относно скaрите ,1,на пазара, има ,иди ,яж ,и се нaпии .

Добави коментар:

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (20)

Одобрявате ли предоставянето на купите на мъжкия баскетболен отбор на Балкан за съхранение във фонда на Исторически музей Ботевград

Анкета » коментари (20)

Одобрявате ли предоставянето на купите на мъжкия баскетболен отбор на Балкан за съхранение във фонда на Исторически музей Ботевград

отговори
Да. Мястото на подобни отличия е в музея. (47)
70% Complete
Не. Тези купи трябва да се съхраняват в зала "Арена Ботевград" на специално обособено място. (272)
70% Complete
Не ме интересува. (43)
70% Complete