Петък, 26 Април 2024, 23:10

Сашо Везенков: Много трудно се играе баскетбол в празна зала

1 Март 2013, 11:03
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2784 0


Старши-треньорът и спортен директор на Лукойл Академик Сашо Везенков каза, че не е очаквал толкова лек мач срещу Ямбол. „Студентите” се класираха на финал за Каменица Купа България след успех срещу ямболии, а ето какво каза Везенков след срещата:

Толкова лесен мач не очаквах. Отборът на Ямбол играе особен баскетбол, момчетата са от доста години заедно и имат един от най-добрите треньори в България. Очаквах по-тежък мач, но ние бяхме изключително мобилизирани след вчерашната защита, която играхме. Може би отборът на Ямбол е малко по-уморен от нас, играе с по-ограничен състав.

Очаквам от всички, не очаквам само от Божидар Аврамов. Това е нашият отбор, не го делете. Всички момчета са изключително мобилизирани, финалът навсякъде си е финал. Очакваме утрешния мач с нетърпение, но първо ще изгледаме втория полуфинал, за да видим кой ще бъде нашият съперник. От довечера нашите скаутинг треньори ще започнат да се занимават с противника.”

Относно формата на Купата Везенков коментира: „Не трябваше да бъде така, това се направи заради телевизията. Трябваше да има един почивен ден между полуфиналите и финала, но когато се играе в празна зала и когато не се дава и по телевизията, за какво го правим това? Много трудно се играе баскетбол в празна зала.

Източник: http://bgbasket.com

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete