Петък, 26 Април 2024, 08:47

Състоя се откриване на ремонтираната сграда на пожарната служба в Ботевград (ВИДЕО)

23 Юни 2021, 15:24
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1866 2


Днес от 11:00ч. с церемония бе открита ремонтираната сграда на пожарната служба в Ботевград. Откриването бе в двора на службата, като започна с изпълнение на Мажоретен състав при НЧ "Христо Ботев - 1884", град Ботевград. Церемонията продължи с отслужен водосвет от архиерейския наместник отец Борис.

Предоставена бе и думата на директора на главна дирекция пожарна безопасност и защита на населението - главен комисар Николай Николов:

"Днес обявяваме реновирането на нашата сграда, благодарение на което вие получавате по-добри условия за труд. Вие със собствен труд помогнахте това нещо да се случи. Пожелавам ви да бъдете здрави, да бъдете уверени в своите сили, така че гражданите на Ботевград да се чувстват по-спокойно. Горд съм с вас!"

Поздрави от името на кмета на община Ботевград Иван Гавалюгов отправи зам.-кметът на общината Борис Борисов:

"Използвам случая да благодаря на фирмата - изпълнител, за това, че се справи както трябва и в срок за извършването на ремонтните дейности и разбира се да благодаря на служителите от РСПБЗН, за това, че със собствен труд се включиха и спомогнаха за освеждаването на сградата.

"Да бъдеш служител на МВР е наистина призвание, а да бъдеш служител на РСПБЗН е специфична чест" - каза зам.-министърът на МВР - Емил Ганчев.
В началото на 2018 година започват строително-монтажните работи по сградата на пожарната. Общата стойност на проекта е 357 387, 50 лв. От тях 299 529,38 лв. е размерът на европейското финансиране. 52 858, 12 лв. - национално финансиране и 5 000 лв финансиране от бенефициента в община Ботевград.

В рамките на извършените ремонтни дейности на РСПБЗН - Ботевград е сменена дограмата на сградата, ремонтирано е котелното помещение, извършена е топлинна изолация на стени и покрив, както и други строително-монтажщо да ни дейности. Средствата за обновяването на пожарната служба са осигурени по ОП „Региони в растеж”.

Церемонията завърши с прерязване на лентата от главен комисар Николай Николов, Емил Ганчев и Борис Борисов, и химна на Република България.






Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: anonimen 23 Юни, 21:20

    БРАВО ТОДОРОВ ,КОМПЛЕКСАРИТЕ СМЯТАХА ,ЧЕ СА ПРЕЦАКАЛИ ; УСПЕХ

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 24 Юни, 11:01

    Кубетски що не връти кючеци отпред??

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete