Петък, 26 Април 2024, 11:59

Сборен отбор на ФК "Локомотив" Дряново и ФК "Балкан" Ботевград ще представя България на Европейската квалификация за аматьори в Албена

22 Юни 2017, 13:04
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2068 3


На 30.06. /петък/ от 18:00 часа, на градския стадион "Христо Ботев" в Ботевград ще се проведе футболна контролна среща между комбинирания отбор на ФК "Балкан" Ботевград и ФК "Локомотив" Дряново и представителния отбор на Университета Кеймбрич от Англия. Срещата срещу отбора на FC "Clare College" CAMBRIDGE - England е втора контрола на комбинирания отбор, който ще представя България на Европейската квалификация по футбол за железничари. Треньори на представителния отбор са Иван Редовски (Ботевград) и Иван Шипкалиев (Дряново).

За втори пореден път ФК „Локомотив” Дряново ще представя България на Европейската квалификация за аматьори на българските железничари. В края на лятото, от 28-ми август до 1-ви септември, отново в Албена ще се проведе Европейската квалификация за аматьори на международната спортна организация на железниците в Европа. Това заяви Огнян Раждавички – зам.-председател на Български Железничарски Спортен Съвет. Пред спортните агенции Председателят на Общински съвет - Дряново и председател на УС на ФК "Локомотив" (Дряново) Тодор Георгиев и целия управителен съвет на Локо, споделиха и радостната новина, че за втори път отборът ще представя България в квалификациите на Европейското първенство за аматьори на USIC във Франция през 2019 година. При предишното си участие през 2011 година тимът се класира на престижното трето място на финалите във Франция, припомни с радост Тодор Георгиев и благодари за доверието на ръководството на Български Железничарски Спортен Съвет.

На 6-ти юни, на стадион „Локомотив” в Дряново се проведе първата контрола за сезон 2017/2018 между отборите на ФК „Локомотив” Дряново – ФК „Балкан” Ботевград, която завърши при резултат 2:4. Огнян Раждевички сподели, че от двата отбора, ФК „Локомотив” Дряново – ФК „Балкан” Ботевград, ще се направи селекция и ще се проведат още няколко контроли и тренировки в Ботевград и Дряново за изграждане на комбинирания отбор, който ще представя България на Европейската квалификацията в Албена. „В квалификацията посрещаме отборите на Ирландия и Словакия. Нашата група няма да е лесна. Очакваме достойно представяне на дряновските железничари и момчетата от Ботевград. Надяваме се да спечелим квалификацията и България да е на финалите във Франция“, прогнозираха треньорите Иван Редовски и Иван Шипкалиев.

Заповядайте, да подкрепим нашите момчета!

30.06.2017 г. /петък/ от 18:00 часа
Стадион "Христо Ботев" Ботевград
Вход свободен!

Медийни партньори на събитието:
1. Сайт – LIVESPOTR.BG
2. Сайт – SPORTAL.BG
3. Сайт – NARODENSPORT.EU
4. Сайт – SPORTAL.BG
5. Сайт – GONG.BG.
6. Сайт – TOPSPORT.
7. Сайт - Агенция „БЛИЦ”
8. Сайт - Новината.БГ
9. Сайт – BugariaUtre.BG
10. Сайт – България Днес
11. Сайт – ИНФО НОВИНАТА.НЕТ
12. Вестник „Дряново Нюз”
13. Сайт „Дряново Нет”.
14. Фирма „Сторм Фош”
15. Минерална Вода „БАЛДАРАН”
16. АЛБЕНА АД.
17. Сайт – Balkanec.bg
18. Вестник „Балканец”
19. Сайт – Botevgrad.com
20. Вестник „Ботевградски вести”
21. Кабелна телевизия Ботевград
22. АТЛАНТИС НЕТ ООД


Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (2) (9)
    1. добавен от: Анонимен 22 Юни, 13:56

    Чудесно! Очакваме с нетърпение! :)

  • Отговори (0) (8)
    2. добавен от: Анонимен 22 Юни, 21:44

    aide redjo

  • Отговори (4) (0)
    3. добавен от: Анонимен 22 Юни, 22:20

    Kaкъв стадион Христо Ботев? Недоразумението без образование веднага да го прекръсти стадион Белята! :x

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete