Петък, 26 Април 2024, 16:32

Сензацията е факт - Базел обезглави Ман Юнайтед

8 Декември 2011, 12:06
(0) (0)
Свят - Спорт
Прочетена: 1005 0


Базел поднесе най-голямата сензация в тазгодишното издание на Шампионската Лига, след като успя да изхвърли Манчестър Юнайтед от турнира.

Швейцарците победиха "червените дяволи" с 2:1 в последния мач от група C на турнира и завършиха на второ място зад Бенфика.

Домакините откриха резултата още в началото на първото полувреме, а десетина минути преди края вкараха и втори гол. В 89-та минута Манчестър Юнайтед върна един гол, но за повече нямаше време.

Англичаните нямаха шанс в този мач, тъй като Уейн Руни пропусна невероятно положение през първото полувреме, а веднъж и напречната греда помогна на Базел.

Денят пък се оказа пълен кошмар за град Манчестър, тъй като и съгражданите от Сити отпаднаха от турнира. Те победиха резервите на Байерн с 2:0, но това се оказа без значение, тъй като в другия мач Наполи взе своето в гостуването си на Виляреал и след 2:0 стигна до второто място.

Интересно развитие имаше и в групата на Реал Мадрид. Испанците победиха с класическото 3:0 Аякс като гост, което помогна на Лион да вземе второто място след сензационен разгром със 7:1 като гост над Динамо Загреб. Холандците обаче могат да се чувстват ощетени, тъй като съдията им отмени два чисти гола, които щяха да променят тотално нещата.



Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete