Петък, 26 Април 2024, 21:48

Сериозен физически сблъсък и заслужена победа за Чавдар срещу Миньор

11 Април 2018, 19:55
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 1725 4


Сериозен физически сблъсък имаше в днешната среща между мъжките отборите на Чавдар Етрополе и Миньор Перник, която е от отложения 22-ри кръг на първенството в Югозападната Трета лига.
Мачът се игра от 16.00ч. на ст. "Чавдар" и предложи на зрителите недотам хубав за гледане футбол, в който имаше повече грубо поведение от страна на гостуващата формация и по-малко демонстрация на спортни качества. Още от самото начало напрежението в 22-та на терена бе видимо и това повлия на развоя на срещата, която доста често бе накъсвана от агресивно отношение и некоректни влизания на футболистите от Миньор. В 18-а мин. се стигна до отбелязване на гол във вратата на Чавдар, което обаче не бе повод за домакините да снижат темпото на игра и шест минути по-късно те изравниха, чрез хубава атака и гол на Иван Мишев. Последваха разменени атаки и отново сериозни нарушения, които в края на първата част доведоха до размяна на реплики и между треньорските щабове на отборите и намесата на четвъртия съдия за нормализиране на създалото се напрежение. Провокацията дойде от треньора на Миньор-Николай Тодоров /Кайзера, бивш футболист на Националния отбор по футбол/, който имаше претенции към съдийството, което предизвика реплики и от треньорския екип на Чавдар.
След почивката играта се изнерви още повече и почти при всяка атака на домакините имаше извършено нарушение и разбира се размяна на реплики, като футболистите на Миньор не пропускаха да показват агресивност. Това определено не бе в тяхна полза и не им донесе нищо положително. От своя страна отборът на Чавдар запази спокойствие и продължи да гони победата, която дойде с две прекрасни попадения в рамките на 2 минути с реализатори Михаил Михайлов и Николай Иванов / съответно в 82 и 83-ата мин./. Края на двубоя дойде при резултат 3:1 за Чавдар Етрополе.
На 14 април е следващата среща на отбора от Етрополе, като гост на ОФК Елин Пелин.

Състав на Чавдар : Христо Матев, Николай Атанасов, Александър Събев, Васил Бънев, Йордан Йовчев, Николай Николов, Михаил Михайлов, Николай Ботев, Николай Иванов, Иван Мишев, Симеон Вешев. Резерви: Милен Иванов, Денислав Ганчев, Калоян Тодоров, Калоян Радков, Виктор Пенчев, Ивайло Величков, Сотир Илиев.
Ст.треньор: Красимир Стоев.

Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 11 Април, 20:08

    73 nomer trqbva da Igrae vseki ma4 ! Dobur futbolist

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 11 Април, 21:28

    А що не кажете Зольовци как продадохте мача на Сапарева Баня а

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 11 Април, 23:28

    Тия бяха дошли на война ! След края на мача погледнах какво им е класирането и дали се борят за нещо- ами НЕ ! Не се борят за абсолютно нищо,което остави в мен почуда и недоумение ,защо бяха толкова агресивни през цялото време и излезли на терена за сеч .Много грозно

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 12 Април, 20:18

    vsi4ki iskat da igraiat vseki ma4.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete