Петък, 26 Април 2024, 08:49

Шестима нарушители зад волана попаднаха в полицейския арест през изминалото денонощие

20 Септември 2017, 12:02
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2737 1


РУ- Етрополе: Около 14.05 часа, на бул. „Руски“, автопатрул спрял за проверка мотопед „Ямаха“ без регистрационна табела. След извършена справка се установило, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред, поради което същият е иззет. За срок до 24 часа е задържан водачът В.В./70г./ от Етрополе. Срещу нарушителя е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 345, ал.2 от НК.

РУ- Своге: Около 14 часа, в с. Искрец, автопатрул извършил проверка на лек автомобил „Нисан Терано“, управляван от В.Т. от ботевградското село Врачеш. 36- годишният шофьор бил тестван за употреба на алкохол и задържан, след като дрегерът отчел 2.47 промила в издишания от него въздух. Срещу нарушителя е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК. В късните вечерни часове в ареста на районното управление попаднал и втори нарушител на правилата за движение по пътищата- И.К./28г./ от с. Габровница. Управляваният от него мотоциклет с неустановена марка и модел бил проверен в центъра на селото около 22.40 часа. Полицейските служители установили, че мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред, както и че И.К. не е правоспособен водач. Срещу нарушителя е образувано бързо производство.

РУ- Ботевград: Около 14.35 часа, на кръстовището на ул. „Севаст Огнян“ и „Г.С.Раковски“, полицейски екип извършил проверка на лек автомобил „Форд Фокус“, управляван от местния жител В.В./37г./ След извършена справка се установило, че колата не регистрирана по надлежния ред, поради което е иззета. Водачът е задържан за срок до 24 часа и срещу него е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 345, ал.2 от НК.

ОДМВР- София: Около 21.35 часа, в района на 46 км на автомагистрала „Хемус“ в посока София, служители на група „Контрол на пътното движение по главни пътища и магистрали“ към областната дирекция извършили проверка на лек автомобил „Форд Фиеста“, управляван от С.Б. от с. Врачеш. 47- годишният водач бил изпробван с дрегер, отчел 1.25 промила алкохол в издишания въздух. След отказ да даде кръвна проба, нарушителят е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. Срещу него е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

РУ- Костинброд: Около 14.05 часа, на ул. „Ломско шосе“, автопатрул извършил проверка на лек автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от столичанина И.Т. 67- годишният водач бил изпробван за употреба на алкохол и задържан за срок до 24 часа, след като дрегерът отчел 1.43 промила алкохол в издишания от него въздух. Срещу нарушителя е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

Източник: ОДМВР - София

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: герб 13 Октомври, 00:14

    Нямат пари и тормозат хората със актове вече не пишат фишове.Ще ни земат дрехите и къщите да знаете.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete