Петък, 26 Април 2024, 03:03

Силвия Йорданова и Цанко Цанов с номер 1 за Литаково

19 Октомври 2015, 20:13
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 5141


Екипът на ПП ГЕРБ се представи официално и пред жителите на с. Литаково тази вечер от 18:30ч. в читалище „Светлина”.
Водещата на събитието Деница изнесе кратка автобиография на кандидат-кмета на ГЕРБ за селото Силвия Йорданова, а след това й предостави лично думата. Тя сподели пред гостите в салона какви ще бъдат нейните приоритети при управление, ако заеме кметския пост:
„Наясно съм, че се изправям пред висока и нелоялна конкуренция. Но аз съм сигурна, че ще победя, защото имам ясна цел. Това, че съм жена, не ме прави по-слаб кандидат от останалите. Напротив! Жените винаги сме били по-борбени. Няма да правя много обещания, а ще кажа, че ще се боря за развитието на нашето село. Искам на празници вие да бъдете тук, със семействата си, и да помогна на нашите родители да изживеят щастливо и спокойно старините си. Да помогна на нас, за да имате работа. Да помогна на децата ни да останат тук, защото няма нищо по-скъпо от родния край. Ще се боря и вярвам, че ще успея”, заяви г-жа Йорданова.
 
Кандидат-кметът на Община Ботевград инж. Цанко Цанов представи своите мотиви за кандидатурата и за пореден път заяви своята гордост от подкрепата на най-голямата политическа партия в страната. „Много е важна връзката между местната власт, с г-жа Йорданова имаме прекрасни отношения, а това ще допринесе за по-ползотворна работа. Ще продължим да работим за модерното развитие на Литаково”, каза инж. Цанов.
 
След речта му, на сцената се качиха и кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ, а представянето им бе придружено с кратка визитка.
 
Общинският председател на ГЕРБ и председател на Сдружение „За Ботевград” Мартин Тинчев отново засега темата за незаконната сеч, която, по думите му, в Литаково е сериозен проблем. Той уточни, че екипът на сдружението неведнъж е хващал нарушителите и недоумява защо властта умело прикрива някои факти. Категоричен е, че управлението се нуждае от промяна, а тя може да се осъществи само с нови и амбициозни хора.
 
Думата взе и кандидатът за общински съветник Цветан Цолов. „Онова, което мога да ви гарантирам, е създаване на подходящите условия, които ще ви позволят сами да моделирате живота си. Борбата с безработицата е основен приоритет на нашата партия. Знаем, че в селата ситуацията не е по- различна от тази в градовете, с разликата, че тук тя е по-осезаема. Нашият екип ще създаде програма за икономическо развитие на село Литаково. Всичко това е част от един много труден и плавен преход, изискваш търпение, съдействие и взаимопомощ. Но жителите на селото са известни със своето трудолюбие. Именно работата е онова, което ще върне младите в селото. Така ще намалее престъпността и всички ще се почувстват по-сигурни и защитени”, заяви г-н Цолов.
 
В музикалната програма се включиха самодейци към читалище „Светлина” – танцов състав и младите певици Иванинка Петкова и Велислава Сиракова. Народният певец Тинчо Севдалинов, съпровождан от гайдар, изпълниха автентична родопска песен. Вечерта завърши с изпълнения на Литаковска духова музика и кръшни хора, които се извиха в салона.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

*Предизборна публикация


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete