Петък, 26 Април 2024, 19:58

СК "Ракитин" Трудовец победи "Спортист" Нови Хан в контрола

18 Август 2018, 21:40
(5) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2579 2


Днес отборът на СК "Ракитин" Трудовец изигра първата си контролна среща от предсезонната си подготовка. Трудовчани се изправиха срещу отбора на "Спортист" Нови Хан. Срещата премина при изключително спортсменство и грубостите липсваха. Двата отбора направиха хубав мач и зарадваха многобройната публика, събрала се отново да подкрепи любимия си отбор.

Отборът на Ракитин започна по-силно срещата и малко след нейното начало имаха страхотен шанс за гол. Последваха още няколко хубави атаки на трудовчани, но пропуски на Ивелин Ваков и Николай Йотов запазиха резултата нулев.

При една контраатака, отборът на Нови Хан получи шанс да изпълни от благоприятна позиция пряк свободен удар. Гостите го изпълниха по блестящ начин. Вратарят на Ракитин докосна с върха на пръстите топка, но тя влезна във вратата. След гола, Ракитин продължи хубавите атаки и закономерното се случи малко преди края на полувремето. Страхотен рейд на Неделин Костадинов излъга двама защитници и майсторски преодоля стража на гостите.

Полувремето завърши при резултат 1:1.

През втората част настъпиха няколко смени в състава на Ракитин. Трудовчани продължиха да контролират играта, но вместо да поведат в резултата, отново бяха изоставащи. Страхотен удар на гостите срещна напречната греда и топката се отби в гърба на вратаря, и влезна във вратата. Последва изравняване на резултата след добра контра атака на Трудовчани. Християн Христов изведе блестящо Николай Йотов - Вини и той не сбърка. В средата на втората част Нови Хан отново излезнаха напред в резултата, след грешка при изнасяне на топката от Ракитин.

Десет минути преди края на срещата Васил Григоров ознаменува добрата си игра с красив гол с глава, след центриране от ъглов удар. В самия край на мача, Райко Влъчков след страхотна солова акция беше фаулиран в наказателното поле и закономерно беше отсъден единадесет метров удар. Християн Христов не сгреши от бялата точка. Така мачът завърши при резултат 4:3 за Ракитин.

Следващата проверка на Трудовчани е гостуване на 26.08 от 18:00ч срещу отбора на Драговищица.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: СК "Ракитин" Трудовец

Коментари (2)

  • Отговори (3) (1)
    1. добавен от: Kur Dokolenkov 19 Август, 02:54

    Удри уйноооо

  • Отговори (5) (1)
    2. добавен от: Анонимен 19 Август, 08:12

    Поздравления за отбора на "Ракитин" - за усилията на момчетата и ръководството. Това, което правите обогатява живота в Трудовец

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete