Петък, 14 Август 2020, 05:52

Стартира ученическият конкурс „Магията на производство. Рудодобивът-познание е бъдеще"

7 Октомври 2019, 20:27
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 787 0


Стартираха мероприятията, които съпътстват новия ученически конкурс на" Елаците-Мед" АД и Геотехмин ООД на тема : "Магията на производство. Рудодобивът-познание и бъдеще, който се провежда в общините, в които дружествата развиват дейност. През тази година той е част от корпоративната социална отговорност на дружествата и инициативите, посветени на две значими годишнини - 44 години от създаването на МОК „Елаците“ и 20 години от присъединяването на дружеството към Група ГЕОТЕХМИН.

През изминалата седмица бе проведена беседа в ПГ "Тодор Пеев" гр.Етрополе, а днес такива имаше в СУ "Хр.Ясенов" и ОУ "Хр.Ботев" гр.Етрополе, като учениците бяха запознати с условията на конкурса и имаха възможността да изгледат презентация лекция „Магията на рудодобива”, която представи д-р Живко Илиев от Минно-геоложкия университет. Придружаваха го представители на дружествата-организатори на конкурса Стефани Параскова и Моника Мишева.

В конкурса могат да участват ученици от 5-ти до 12-ти клас. Учениците получиха подготвени разяснителни материали за условията на участие, а крайният срок за предаване на творбите е 5 ноември 2019г.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (0)

Какво е Вашето мнение да затварянето на ул."Свобода?

Анкета » коментари (0)

Какво е Вашето мнение да затварянето на ул."Свобода?

отговори
Напълно съм съгласен (172)
70% Complete
Не съм съгласен (67)
70% Complete
Съгласен съм за еднопосочно затваряне на улицата (63)
70% Complete