Петък, 26 Април 2024, 19:17

Стихчета и песни на 15 септември в ДГ"Индира Ганди" и ДГ"Здравец"

15 Септември 2017, 16:25
(2) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 3373 0


С весели тържества започна новата учебна година и за най- малките на територията на град Правец- децата от двете детски градини ДГ "Индира Ганди” и ДГ „Здравец“. С огромно нетърпение днес  служителите в детските градини очакваха своите възпитаници.

Децата в ДГ "Индира Ганди” се включиха в празнична музикална програма. Нямаше по-щастливи от най-малките, децата от първа група, защото имаше клоун, който ги посрещна посрещна с много балони и лакомства. В двора на градината оживя веселото шоу с него, ставайки интересен спектакъл, запечатан в много снимки.

Децата от ДГ „Здравец“ прекрачиха прага на любимата детска градина, за да започнат новата учебна година, озарявайки я със своите широки усмивки. Беше подготвена кратка музикална програма от най- големите деца на градината, които посрещнаха първа група и яслена група. Колективът на детската градина си пожела успешна и ползотворна да е тази учебна година и да донесе нови изяви и творчески успехи.

Атмосферата при най- малките беше истински празник, като се носеха радостни възгласи, смях и закачки и никой нямаше търпение да сподели къде е ходил, и как е прекарал лятото.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete