Петък, 26 Април 2024, 18:25

Своге с класическо 3:0 над Ентусиастите от София

3 Април 2016, 21:16
(0) (0)
Своге - Спорт
Прочетена: 2159 4


Волейболстите на AVC Svoge Spikes записаха класическа победа с 3:0 над "Ентусиастите" (София) в ключовия мач от съботния ден. Двубоят бе от сериозно значение за свогенци, след петъчната драма, при която по регламент спечелиха 2 точки, но загубиха една при "дадените" два гейма на Big Volley Balls. Чистата победа бе повече от чудесна развръзка за момчетата в синьо черни екипи, които нямаха дни за възстановяване. Играта потръгна още в първия гейм, като всички в отбора бяха на топ ниво. Коригирани бяха грешките от предишния мач в покриването, посрещането и геймът логично отиде при домакините. Във вторият, вече успокоени от развоя отпуснаха ръката и показаха най-силното си оръжие в арсенала, а именно ядрения сервиз. Бомба след бомба взривяваше полето на „Ентусиастите“. Така „мечките“ си позволиха раздвижване в играта и бе даден шанс, на състезатели, които по-рядко попадат в отбора. Бе дадена и нужната почивка на част от състезателите след изтощителната петъчна среща. Момчетата оправдаха гласуваното им доверие и почти без грешка затвориха мача с на 3.0. За отбелязване е изключително спортсменската игра от „Ентусиастите“, нещо което важи за всички отбори до тук, което помага за уникалната атмосфера на турнира. Във дербито от втора група мач ВК “Епикриза“ (София) се наложиха над Strike в изключително завързан мач. Любителите на волейбола, които посетиха мача видяха изпълнения от висока класа и солидна игра. В крайна сметка волейболистите на ВК „Епикриза“ (София) сложиха тежка анамнеза на Strike (София) и ги надвиха в реанимацията на тай брека.


Източник: Текст и снимки Николай Бойчев

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Соколов 3 Април, 23:31

    Уникален турнир се получава. Жалко, че хората не идват. Изпускат страхотно шоу. музика в залата, игра на високо ниво и приятни хора. :lol:

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Владимирова 4 Април, 14:35

    Повече информация за предстоящите мачове-дни и часове.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Николай Бойчев 4 Април, 21:00

    Има изчерпателна информация за предстоящите мачове, временно класиране и евентуална плейофна решетка на официарната страница на отбора във фейсбук AVC Svoge Spikes, както и на входа на самата зала. Информацията на страницата се ъпдейтва своевременно.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: арт рок кафе бенд 4 Април, 23:00

    Браво Георги, отнеси ги

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete