Четвъртък, 2 Май 2024, 00:43

Тази неделя е последният кръг от "А" групата на "Ботевград рита"

5 Март 2021, 10:10
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 879 0


В неделя (7 март) предстои да се изиграе и последният кръг от първото ниво на минифутбилната надпревара "Ботевград рита". Официалният край на кампанията ще бъде отбелязан след изиграването на всички срещи чрез церемония по награждаване. За призьорите са приготвени медали, купи, индивидуални и отборни награди и грамоти. 

В първата среща за деня ще се изправят Сименс и Наборите. Двубоят ще бъде без значение за крайното класиране, а по-скоро олицетворение на битка за честта. Двата тима не белязаха най-силното си представяне. Отборът на Сименс е на предпоследното 9-о място, докато Наборите са 7-и в подреждането. Трябва да отбележим и факта, че младият състав на Наборите записа дебютно участие на този форум и в някои мачове се представи много добре, но липсата на опит си каза думата. След гръмкото начало за Сименс и победа над хита на сезона Last Hope, нещата за тях се промениха коренно, в негативен аспект.  Предстои да видим все пак кой ще надделее и ще успее да покаже по-добра форма и съответно да защити името на отбора си достойно. Начален час - 12:00 ч..

Втората битка противопоставя Казино Роял и Сириус. Без съмнение двубоят ще бъде много по-важен за "жълто-сините", които все още се борят за място в топ 3. Изключителен е фактът, че борбата за призовите места се запази до самия край и въпросителните ще изчезнат едва след последния кръг. От организаторите решиха да променят формата и все пак 4-ия да има правото и привилегията да участва в най-силните минифутболни турнири, което от друга страна леко уби интригата и така реално губещи страни няма. Двата отбора притежават всичко необходимо да се развихрят на терена и да предложат един качествен и оспорван двубой, който да прикове вниманието на зрителите. Тепърва ще разберем какво реално ще стане. Начален час - 14:00 ч..  

Друг вдъхновяващ сблъсък ще бъде този между After Party и Last Hope. Двубой, който е с ключово значение за състава на Last Hope. Младите представители ще трябва да се справят с шампионите, ако искат накрая да ликуват от второто място. Задачата им не е никак лека, но все пак е до известна степен е улеснена от факта, че съперникът им вече триумфира с титлата. Момчетата от After Party показаха сериозно лице и подход в повечето си мачове и едва ли ще допуснат някакво сериозно подценяване в този двубой, ако са в пълен състав. Предстоят ни още интересни мигове, които ще бъдат решаващи за крайното класиране. Начален час - 15:00 ч.. 

В предпоследния двубой се изправят Мартен и приятели и Грамаде Скравена. Пореден епизод на срещите, в които от една страна няма никакъв сериозен залог, но от друга, двете страни ще излязат, за да защитят името си. В сферата на хипотезите тимът на Мартен и приятели може да отлепи от дъното, ако победи и Сименс загуби. Идването на Йордан Йорданов-Дачи сякаш промени тотално облика на отбора, но подкрепата дойде твърде късно за някакви кардинални промени. Момчетата от Грамаде Скравена могат единствено да съжаляват, че не са по-напред в класирането. Като един утвърден участник в лигата, това е един от тимовете, който разполага с качество в редиците си. През годините обаче си изгради име на отбор, на който малко късмет и спортен шанс не му достига, за да успее да се бори с най-добрите. Двата отбора се впускат в последен танц от надпреварата. Кой ще спечели, предстои да разберем. Начален час - 16:00 ч.. 

Краят на приключението, наречено "Ботевград рита" ще сложат БФБ и Йънг Бойс.  За никого не е тайна кой е скритият фаворит в този двубой и всъщност за кого е по-важна победата. Отборът на БФБ е временно втори в класирането, но с равен актив със Сириус и с точка повече от Last Hope, който обаче е и с два мача по-малко. В сметките на БФБ влиза единствено победата, с евентуални надежди, че Last Hope или Сириус ще сбърка във финалните си изяви. Тимът на Йънг Бойс се намира във форма и успя да се изкачи в класирането до 6-о място, веднага след топ отборите. Кампанията за Йънг Бойс бе успешна като генерален извод, макар че отборът се окопити прекалено късно, иначе спокойно можеше да преследва и по-големи цели. Двубоят в общи линии е доста непредсказуем, затова очакваме с интерес неговата развръзка. Начален час - 17:00 ч.. 

Резултати, класиране и още статистика може да откриете тук.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Ботевград рита 2020/21

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete