Петък, 26 Април 2024, 05:55

Тенисът възроден в Етрополе

27 Май 2020, 23:47
(2) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2437 6


Преди по-малко от година, Симеон Петров от Етрополе прояви самоинициатива и със собствени средства възобнови игрището за тенис на корт в Етрополе и закупи тренировъчно оборудване- тенис ракети, топки, тренировачна детска мрежа, мишени, конуси и други треньорски помощни артикули.

Г-н Драгомир Драганов, представляващ рудник Елаците помогна за някой ремонтни дейности по игрището- откриване на старият водопровод, предстоящо прекарване на ел. инсталация, осветление на ирището, и ремонт на съблекалнята финансирано от "Рудник Елаците".

Г-н Драганов подсигури наградите на детски тенис турнир, счечелен от Лъчезар Вельов.

Община Етрополе отпусна за ползване тенис игрището на тенис Клуб Етрополе, а кметът подсигури субсидия на клуба, която е спряна временно, заради нужна пререгистрация на тенис клуба.

Симеон Петров започна да провежда тренировки за деца и възрастни. До този момент, околко 20 малчугани вече играят с любов аристократичната игра.

Със съдействието на Драгомир Драганов, Етрополе вече разполага с тенис клуб, който носи името на града- Тенис клуб "Етрополе".

От тенис клуба проектират създаването на кадри, които след време да участват в професионалните държавни първенства на Българската тенис федерация.

Основни заслуги за развитието на този спорт в град Етрополе имат г-н Драгомир Драганов, Община Етрополе, кмета на гр. Етрополе г-н Димитър Димитров, Симеон Петров и Владислав Величков, закупил и дарил тенис мрежа за игрището.

Тенис клуб "Етрополе" пожелава на всички любители на тениса да бъдат здрави и да имат весели емоций с любимата игра!

Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (6) (0)
    1. добавен от: Анонимен 28 Май, 00:02

    Браво

  • Отговори (5) (0)
    2. добавен от: Анонимен 28 Май, 21:43

    Супер

  • Отговори (4) (5)
    3. добавен от: Анонимен 29 Май, 20:02

    Направете го безплатно, дори в София не е 12лв. на час... дайте малко усещане

  • Отговори (4) (0)
    4. добавен от: Симеон Петров 30 Май, 08:52

    Благодаря за подкрепата от първите два коментара.
    По повод третия коментар, се налага да поясня, че игрището има нужда от поддръжка, както и има разходи по него... Няма как да бъде безплатно, за съжаление несъм благотворително дружество..
    В София под 30 лева на час няма, като някой игрища достигат сумата от 60 лева на час. Бъдете здрави ♥️

  • Отговори (0) (3)
    5. добавен от: Анонимен 30 Май, 09:21

    Моля?? Няма под 30лв на час... хахахха, голям смях. Футболната зала - безплатна, игрището пред пансиона и то, волейболната и залата за тенис на маса също, явно ти си най-големия гангстер да искаш пари в Етрополе за игрище(знам че си дал лични пари, пък другите зя общината е дала, но това не ти дава парво)

  • Отговори (1) (0)
    6. добавен от: Десислава 2 Юни, 18:13

    До номер 5: Вас никой не ви е викал да ходите да тренирате там.Идете където ви е безплатно.За пореден път съм потресена от простотията българска(етрополска)...направило е момчето каквото може,има намерение да развива спортния дух у децата и не само, и ето, веднага се появява някой "УМНИК" ,който да се из...е на метеното! Браво,аз като родител,бих си записала децата ако имат желание! БРАВО за хубавата инициатива!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete