Събота, 30 Май 2020, 05:22

ТПГ „Стамен Панчев”-първенец в регионалния кръг от Националното състезание "Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС"

25 Март 2019, 17:36
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1312 4


ТПГ „Стамен Панчев” спази традицията за успех и отново е първенец в регионалния кръг от Националното състезание "Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС", където победи 11 отбора от Северозападна България.

На 22 и 23 март в гр. Златица се състоя регионалния кръг от Националното състезание "Най-добър млад автомонтьор и водач на моторно превозно средство". В надпреварата участваха 11 отбора от Северозападна България- ботевградските гимназии ТПГ „Стамен Панчев” и ПГТМ „Христо Ботев”, и професионални гимназии от Видин, Враца, Мездра, Лом, Златица, Борован, Владимирово, Сливница, Етрополе. По време на състезанието учениците показваха знания и умения, придобити в процеса на своето обучение. За пети пореден път отборът на ТПГ „Стамен Панчев” се представи достойно и стана комплексен победител, като се класира за Националния кръг на състезанието, което ще се проведе в Професионална гимназия по транспорт „Макгахан” в София. Освен комплексната победа състезателите на ТПГ „Стамен Панчев” Ботевград спечелиха първо отборно място за най-добър автомонтьор, първо индивидуално за най-добър автомонтьор; второ отборно за най-добър млад водач на МПС.
Учениците от 11А клас Станислав Павлинов Тодоров, Радостин Николаев Стоянов и Иван Бисеров Иванов от 12А клас впечатлиха всички участници и гости на състезанието с отличната си теоретична подготовка, с прецизността и точността при изпълнението на практическите задачи. Отборът беше подготвен от инж. Катя Ценева, инж. Петко Томов, инж. Ивелин Орлинов, инж. Христо Тодоров, Петър Каменов и Милко Луканов.
Отборът на ТПГ „Стамен Панчев” ще участва и в международно състезание за млади автомонтьори, което ще се проведе на 5-ти април в Сърбия. В него ще участват отбори от страната-домакин, България Полша, Чехия, Македония и Хърватска. Да им пожелаем отново първото място!

Поздравления за победителите-учениците, преподавателите и директора-инж. Катя Ценева!

Ето класирането на отборите:
1. ТПГ „Стамен Панчев” - Ботевград
2. ПТГ „Н.Й.Вапцаров” – Враца
3. ПГ по производствени технологии гр. Лом
4. ПГ по транспорт гр. Сливница
5. АТПГ – гр. Златица
6. ПГ по МСС – гр. Мездра
7. ПГ „Т. Пеев” – гр. Етрополе
8. ПГ по транспорт с. Владимирово
9. ПГТМ „Христо Ботев” – гр. Ботевград
10. ПТГ гр. Видин
11. ПГ с. Борован


Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

 • Отговори (3) (0)
  1. добавен от: Анонимен 25 Март, 20:22

  Браво на момчетата от Трудовец:)

 • Отговори (6) (4)
  2. добавен от: Анонимен 25 Март, 22:08

  Това е училището!!!Качествено професионално образование благодарение на професионализма на учителите И способността на инж.К.Ценева да ръководи училището!Честито момчета!Покажете какво можете на Националното състезание!

 • Отговори (3) (0)
  3. добавен от: Анонимен 26 Март, 09:59

  Честита награда! Заслужавате я! Браво!!!

 • Отговори (4) (4)
  4. добавен от: Анонимен 26 Март, 10:33

  Защо не напишете истината за това училище? Една прекрасна директорка, която знае с какъв материал разполага и наистина прави и невъзможното. Няколко момчета запленени от моторите и слава богу и петдесетина кръгли идиота, от които 1/3 влизат в час, а повече от половината не могат да си напишат името правилно и имат максимум по една тетрадка, за всичко. И на това се възхищавате...Това училище точно отразява моженето на този град.
  Като всичко в страната ни :idea: :idea: :idea:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (12)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (1047)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (108)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (79)
70% Complete
Мир по Земята (163)
70% Complete