Петък, 26 Април 2024, 07:25

Трети ден села без ток, магистралите отворени

9 Януари 2012, 10:17
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2823 16


През нощта с верижна техника на „Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на на населението" (ГДПБЗН) е пробит пътят до село Лопян, община Етрополе. Снегът в областта не е спирал вече трети ден, днес той натрупа нови 5-10 см сняг, като към момента снежната покривка на територията на община Етрополе е 80-100 см. Вече започна почистването на пътя Етрополе - Правец и на пътя към селата Ямна и Брусен. Работата на екипите е затруднена от дебелата снежна покривка.

Три села в Софийско са без електрозахранване. По отстраняване на авариите работят екипи на "ЧЕЗ". На територията на общината има проблем с почистването на улиците в малките населени места.

Без електрозахранване остават 19 села в София област - в общините Правец, Етрополе, Ботевград, Елин Пелин, Горна Малина, Долна баня и Самоков. В област Монтана 7 села са без ток - в община Вършец. В област Враца 10 села в общините Мездра и Роман са на тъмно. 4 села - в област Кюстендил в община Невестино, 1 селище - в област Благоевград - в Петрич и 21 села - в област Ловеч - в общините Тетевен, Угърчин, Ябланица, Априлци, Троян и Угърчин - Тетевен и Ябланица са без ток. Най-много села без електрозахранване - 58, са в област - Габрово - община Севлиево и В. Търново - община Елена.



Източник: http://www.trud.bg

Коментари (16)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Нинкова 9 Януари, 10:50

    Ако за първи път вали сняг в планинските райони, ще е нормалоно да има изненада. Защо има винетка, пътен данък и ти спират тока като не си го платиш? Хората в селата второ качество ли са? Ако 4 дни в София няма ток, какво ще стане - митинг.... Какво значи "Гражданска защита" ? ....Нямам повече думи....

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 9 Януари, 12:07

    Ало..............Равнище е блокирано от всякъде.Кмета нали е тракторист и лично той почестваше снега- фирмата е на съпругата му.Няма ли конфликт на интереси?.Защо нищо не се прави и ние възрастните неможем и за хляб да отидем дае си купим.Фризера ми е пълен с хранителни домашни продукти.Кой ще ми ги плати? Неможе кмета да не се интересува за нищо,защо е там?

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Гол Хасан 9 Януари, 14:41

    Защо 'га ядохте кИфтетата по изборите не рИвахте, а сега рИвете?

    Сега бае Васил ще яде виенски шницел, а вие ще му ядете... кривата човка!

    Прости комуняги, хак да ви е! :lol:

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 9 Януари, 15:12

    Кмета организира всичко, фирмата е една и съща, но кметовете са различни и дете може да си направи извода, до като правчани се мъчат да си отринат снега от улицата кмета си пие кафето в риуто и въобще не го ебе за вас !

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Гол Асан 9 Януари, 15:34

    Гуня е една обикновена пионка. Пионка беше и Кольо Ивекото.

    Бай Васил е Факторът.

    С главно "Ф".

    А вие мрете, защото сте тъп и прост електорат и ставате само за доене и стригане!

    :lol:

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 9 Януари, 16:05

    КОЛЬО БЕШЕ КМЕТ НА МЯСТО.НО СЕГА ПРАВЧАНИ ЩЕ ДУХАМЕ СУПАТА.МНОГО ЩЕ ЧАКАМЕ ПРОЗРАЧНО УПРАВЛЕНИЕ И АДЕКВАТНИ МЕРКИ ОТ СТРАНА НА СЕГАШНИЯ КМЕТ.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: бачо Кольо с Ивекото 9 Януари, 16:15

    Похвалете ме устенца, че умря циганката, дето ме хвалеше! :lol:

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 10 Януари, 10:32

    Искаме да знаем кой проби пътяя за с.Лопян. Искаме да знем кой взе парите за почестването. Искаме да знаем какво направиха депутати от Софийска област за да помогнат в бедственот положение.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 10 Януари, 18:32

    В понеделник пътят беше пробит на 2 км от село Лопян. Идваш - мяташ се в снега, ровиш до селото, хвърляш детето на гръб и обратно в снега 2-3 км, качваш се на колата и си тръгваш. Ако искаш .... това е положението. Викаш неволята, викаш и така :(

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: дедо поп Йоан 11 Януари, 02:15

    Не снега, а самият областен управител на Софийска област е Бедствие!

    Така нареченият КраДимир Живковски, бивш кмет на Правец от БСП и настоящ областен управител на Софийска област от ГЕРБ, ограби и съблече с благословията на Златеви де що фирма му се изпречеше на пътя по време на кметския му мандат в Правец.

    Ето как успя да си построи сараи с две къщи и часовникова кула в местността Живковсото в Частния град на фамилия Златеви. Прилагам спътникови снимки от скромния му наследствен имот от 27.09.2005 г. и на новоизградените му дворци от 22.04.2011 г.
    За увеличение ползвайте вградената лупа.

    http://prikachi.com/images/103/4138103U.jpg

    Искренно благодаря на хората, които направиха и качиха в нета картинката, на която може да се види съпоставката между скромната вила на Васкоте, която КраДльо наследи, и последвалите помпозни градежи в стил "Версай".

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete