Събота, 27 Април 2024, 01:06

Три пътни инцидента през почивните дни

10 Август 2020, 12:06
(0) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2808 5


Около 11.17 часа на 8 август на тел. 112 постъпил сигнал за пътен инцидент в района на 37 км на автомагистрала „Хемус" в посока Варна. При огледа на местопроизшествието е установено, че лек автомобил „Сеат Ибиза" е самокатастрофирал в еластична ограда вляво по посока на движението си. Пострадала е пътничка на задната седалка, транспортирана до болнично заведение, прегледана и освободена по нейно желание. Водачката е изпробвана с дрегер, отчел отрицателен резултат. По случая в РУ- Ботевград е образувано досъдебно производство.

Около 6.40 часа на 9 август в РУ- Ботевград се получил сигнал за пътен инцидент в района на с. Скравена. На място е установено, че лек автомобил „Фолксваген Голф", движещ се към Враца, с неустановен към момента водач, е навлязъл в насрещната лента за движение и се е блъснал с лек автомобил „Рено Сценик". Водачът е настанен за лечение с фрактура на кости на стъпало, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Около 17.35 часа на 9 август в РУ- Ботевград се получил сигнал за пътен инцидент на пътя от с. Новачене към с. Боженица. На място е установено, че лек автомобил „Мерцедес" е навлязъл в лентата за насрещно движение, блъскайки се с лек автомобил „БМВ". Пътник от втората кола е настанен за лечение с фрактура на коленна капачка. Водачите са тествани с дрегер; резултатите им са отрицателни. Образувано е досъдебно производство по случая.

Източник: ОДМВР- София

Коментари (5)

  • Отговори (7) (1)
    1. добавен от: Някой 10 Август, 12:26

    Как така не у установен? Мангасар от паланката, живее в двуетажна къща, цяла Скравена го знае кой е пък полицаите те знаят??? Нарравил е катострофата и е избягал

  • Отговори (4) (3)
    2. добавен от: Анонимен 10 Август, 12:46

    Тоя път за Боженица въобще не е натоварен.Влязъл е в насрещната лента за да избегне дупка на пътя-на 100%. Що катастрофи стават заради тия дупки по "европейските" ни пътища.

    • (1) (2)
      1. добавен от: Анонимен 10 Август, 16:30

      ами да.намали бе като вижда че идва кола
      тва е някой капут където си е купил книжката и кой съм аз сам на пътя
      аии тихо

  • Отговори (5) (0)
    3. добавен от: Анонимен 10 Август, 14:57

    Как с неустановен водач?????????????!!!!!!!!!!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 10 Август, 22:37

    Завоя е много остър и няма видимост ...не се чисти.Но днес след катастрофата бяха изпратили трактор който подрязваше отстрани клоните

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete