Събота, 27 Април 2024, 07:43

Цанко Цанов се представи пред Скравена

15 Октомври 2015, 19:51
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4640


Кандидатът за кмет на Община Ботевград на ПП ГЕРБ инж. Цанко Цанов и неговият екип бяха представени днес пред избирателите в с. Скравена. Мероприятието започна в 18:30ч. в НЧ „19-ти февруари”.
Водещата Нина-Никол представи г-н Цанов с факти около неговия личен живот, административен опит и кариера.
От сцената той изнесе пред присъстващите своите мотиви за кандидатура в Местни избори 2015: „Най-простият отговор е, че всеки гражданин има това право. Но основната причина е подкрепата на ГЕРБ, нейното централно ръководство и правителството на Република България. Независимо от качествата на всеки един от кандидатите, без подкрепата на държавата идеите и намеренията трудно се случват”, заяви инж. Цанов. „За 8-те години, в които бях зам.-кмет, общината в действителност се развиваше и доби нов облик. Аз също съм участвал във всички неща, които се случиха. Но идеята ми е да променим отношенията между общинското администрация, Общинския съвет и самите отношения между хората – да търсим професионализма навсякъде”, допълни още той.
 
След неговото слово, водещата представи листата с кандидатите за общински съветници от ГЕРБ, придружено с кратка визитка за всеки един от тях. В салона бяха и кандидатите за кметове на селата Литаково и Новачене – Силвия Йорданова и Илия Гетов. Присъстваха и Цветан Миньовски от партия Движение за социален хуманизъм и кандидатът за кмет на Скравена от партията Николай Димитров, които обявиха своята подкрепа към Цанко Цанов.
 
Музикален поздрав към гостите отправи народната певица Ана-Мария.
 
Мартин Тинчев, общински председател на ГЕРБ и водач на листата, също така председател на Сдружение „За Ботевград”, не подмина темата за незаконното изсичане на горите.
"Всеки един от вас иска да живее в по-хубаво, по-чисто, по-уредено място, управлявано почтенно. За да се случи всичко това, трябва да има промяна. За да има промяна, трябват нови хора, мислещи по нов начин. Това са младите. Младият човек е носител на новото на промяната. Затова мисля, че в управлението и на общината, и на държавата, трябва да влизат все повече млади хора. Хора, които имат енергия и решимост да променят нещата към по-добро", добави Мартин Тинчев.
 
Думата взе и кандидатът за общински съветник Филип Филипов. „Опитът, който има  Цанко Цанов, му е достатъчен, за да поеме кметския пост. Г-н Цанов е човек, който ще намери общ език с всички в администрацията и ОбС. Ако бъдещият кмет няма подкрепата на най-голямата политическа сила, общината би имала сериозни финансови затруднения”, категоричен е Филипов.
 
В музикалната програма и за доброто настроение в залата се погрижиха още изпълнителката от телевизионния формат X Factor Ренета Ганева и певецът Румен Миланов, двукратен носител на наградата „Пирин фолк”.

* Предизборна публикация

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete