Събота, 15 Декември 2018, 02:29

Творчество от "Децата на Ролпласт" ще краси офисите на фирмата

1 Юни, 08:52
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1112 0

Децата на служителите на „Ролпласт“ оставиха отпечатък от ръцете си на две пана, които ще бъдат окачени в централата на компанията в Костинброд. Това стана по време на организирания от най-големия производител на PVC, дървени и алуминиеви прозорци, врати и щори в България, празник, за служителите и техните семейства, който се проведе на 26 май в производствената база на „Ролпласт“ в града.

Събитието бе изпълнено с много игри, изненади и забавления за децата. Под вещото ръководство на популярния водещ на кулинарно предаване Ути Бъчваров, малчуганите приготвиха сандвичи за своите родители и вкусен миш-маш. За създаването му бяха необходими 200 яйца, като тяхното счупване се превърна в една от атракциите на деня. Своеобразната детска надпревара излъчи четирима финалисти, майстори на трошенето на яйца, които получиха медали от домакина на събитието. От тях, бе излъчен и големия победител, който получи книга от Ути Бъчваров, с автограф.

Празникът имаше и благотворителен характер, като на него бяха събрани детски книжки, които ще бъдат дарени на библиотеката към читалище „Неофит Рилски“ в Костинброд. Дарителската кампания сред служителите на „Ролпласт“ ще продължи до 12-ти юни, като след тази дата, всички събрани книги ще бъдат предоставени в библиотеката, за да може още деца да се наслаждават на написаното в тях.

За по-малките гости на празника имаше друго творческо предизвикателство. Те дадоха нов живот на скъсани детски книжки, като изрязваха картинки от тях и ги апликираха върху четири маси.

Украсените с детския „декупаж“ маси ще бъдат запазени и поставени в новостроящата се административна сграда на Ролпласт.

Всички деца се включиха във викторина с въпроси, свързана с дейността на компанията, в която техните родители работят. По повод предстоящия Ден на детето, работодателя подари играчки на по-малките и раници за по-големите синове и дъщери на своите служители.

Веселият и вкусен празник продължи с яденето на приготвените с помощта на малчуганите лакомства, много усмивки и емоции.

„Ролпласт Груп“ АД е създадена през 2000 г. като фирма за производство и продажба на външни и вътрешни щори. За 18 години компанията се превърна в един от водещите производители на врати, прозорци и щори не само в България, но и в Европа. През 2016 г. Ролпласт разширява продуктовата си гама като започва производство и на дървени прозорци и врати. Фирмата има производствена база с обща площ от 32 000 кв.м., През 2017 г. „Ролпласт Груп“ АД вложи 10.8 млн. лв. в разширяването на производствената си база в Костинброд, като изгради ново производствено хале с площ 11 170 кв. м.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Подкрепяте ли идеята до 2024г. да бъдат премахнати печките на дърва и въглища, които не отговатят на еконормите

Анкета » коментари (8)

Подкрепяте ли идеята до 2024г. да бъдат премахнати печките на дърва и въглища, които не отговатят на еконормите

отговори
Да (195)
70% Complete
Не (439)
70% Complete
Съгласен съм, това ще подобри качеството на въздуха. (63)
70% Complete
Не смятам, че е необходимо. Това няма да промени качеството на въздуха (234)
70% Complete
Не съм заинтересован (8)
70% Complete