Сряда, 1 Април 2020, 23:37

Учредяване на Български младежки червен кръст в Костинброд

19 Май 2016, 17:32
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 990 0


На 18.05.2016г. в сградата на Дневен център за работа с деца на улицата-гр.Костинброд се състоя учредително събрание на Български младежки червен кръст.
На учредяването присъствах младежи-учредители, домакините, секретаря на общината г-н Б.Бачев, както и специални гости д-р Торнев - директор на областен съвет на БЧК -София област, г-жа Диана Андреева - областен координатор на БМЧК -София област, г-жа Ан.Попова - председател на общинската организация на БЧК - Костинброд и директор на ЦОП -Костинброд.
Учредителите избраха общински координатор г-ца Франческа Григорова, заместник координатор г-ца Цветелина Радкова и секретар г-ца Николета Венциславова. Младежите заявиха желание да разгърнат дейността на БМЧК в общината и работейки да дадат пример на по-малките, че доброволческата дейност е нещо, което носи удволетворение и радост на доброволеца. Младежите си поставиха много цели свързани с подкрепа при разрешаването на социални проблми и носещи полза за обществото.
Взе се решение като първи инициативи участие в пролетното почистване на 04.06.2016г., както и да бъдат изработени картички от доброволците за децата от ДЦРДУ И ЦОП гр.Костинбродза по поводв 1 юни, Международен ден на детето.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (9)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (9)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (747)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (66)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (58)
70% Complete
Мир по Земята (120)
70% Complete