Петък, 26 Април 2024, 13:52

Учредяване на Български младежки червен кръст в Костинброд

19 Май 2016, 17:32
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1790 0


На 18.05.2016г. в сградата на Дневен център за работа с деца на улицата-гр.Костинброд се състоя учредително събрание на Български младежки червен кръст.
На учредяването присъствах младежи-учредители, домакините, секретаря на общината г-н Б.Бачев, както и специални гости д-р Торнев - директор на областен съвет на БЧК -София област, г-жа Диана Андреева - областен координатор на БМЧК -София област, г-жа Ан.Попова - председател на общинската организация на БЧК - Костинброд и директор на ЦОП -Костинброд.
Учредителите избраха общински координатор г-ца Франческа Григорова, заместник координатор г-ца Цветелина Радкова и секретар г-ца Николета Венциславова. Младежите заявиха желание да разгърнат дейността на БМЧК в общината и работейки да дадат пример на по-малките, че доброволческата дейност е нещо, което носи удволетворение и радост на доброволеца. Младежите си поставиха много цели свързани с подкрепа при разрешаването на социални проблми и носещи полза за обществото.
Взе се решение като първи инициативи участие в пролетното почистване на 04.06.2016г., както и да бъдат изработени картички от доброволците за децата от ДЦРДУ И ЦОП гр.Костинбродза по поводв 1 юни, Международен ден на детето.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete