Неделя, 29 Ноември 2020, 12:46

В Дирекция „Бюро по труда“ Ботевград се проведе ежегодната трудова борса по линия на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“

27 Октомври, 16:31
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1087 0


На 27 октомври от 10ч. в Дирекция „Бюро по труда“ Ботевград се проведе ежегодната трудова борса по линия на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. На събитието присъстваха представители на бизнеса от „Интергрейтид микро-електроникс България“ ЕООД, „Булсан“ ЕООД, Военно окръжие I степен, „Начев“ ООД, „Еврика 7“ ЕООД, „Менпауър Груп“ ЕООД, „Арми Форс АС“ ЕООД, „Граммер“ АД, „Ди ес хоум“ ООД и община Ботевград. Над 80 безработни лица посетиха трудовата борса и имаха възможност да разговарят лице в лице с работодателите.

Директорът на „Бюро по труда“-Ботевград откри трудовата борса с приветствие към всички присъстващи с думите:
„Благодаря на всички присъстващи тук работодатели и търсещи работа лица. Благодаря на представителите от „Граммер“ и „ИМИ“, Вие сте едни от основните работодатели, благодарение на които се реализират търсещите работа. Надявам се днес, казано чисто икономически – кривите на търсене и предлагане да се пресекат в най-благоприятната точка на равновесие. “

Представител на община Ботевград запозна присъстващите с кампания по набиране на преброители за преброяване на населението и жилищния фонд през 2021 година. Кампанията е на Националния статистически институт, която стартира на 15 септември и ще приключи на 30 октомври, преброяването ще се състои от 1 до 15 февруари 2021 година.
Някои от поканените представители на бизнеса не присъстваха поради усложнената епидемиологична обстановка в страната и издаването на вътрешно фирмени заповеди за ограничаване на контактите и избягване струпването на хора.

Събитието се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (9)

Какво е Вашето мнение за затварянето на ул."Свобода?

Анкета » коментари (9)

Какво е Вашето мнение за затварянето на ул."Свобода?

отговори
Напълно съм съгласен (647)
70% Complete
Не съм съгласен (377)
70% Complete
Съгласен съм за еднопосочно затваряне на улицата (340)
70% Complete