Петък, 26 Април 2024, 03:14

В събота от 18.30 часа Балкан приема Черно море Тича

18 Октомври 2019, 20:29
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 948 0


В събота на 19 октомври Балкан приема Черно море Тича в мач от 3 кръг на НБЛ. Двубоят е от 18:30 часа в "Арена Ботевград".

Тимът на Йовица Арсич започна българското първенство с две поредни победи, а варненци са с две поражения до момента. В първия кръг тимът на Галин Стоянов отстъпи след драматичен и оспорван мач от Академик София, а във втория загуби у дома от Левски Лукойл.

Преди седмица тимът привлече американския гард Джими Гавин, като разчита на още едно чуждестранно попълнение на гардовата линия - сръбският плеймейкър Коча Йовович. Сред най-опитните имена в състава са това на Пламен Алексиев, който обаче е контузен, Симеон Илиев и Веселин Георгиев. Тимът разчита още на доста млади момчета като капитанът на юношите Михаил Молдов, Мартин Йорданов, Александър Стойков, Кристиян Кръстев и Милен Чолаков. Цветомир Куртев също е част от Черно море, но пропусна първите мачове от сезона, а с контузии след последния мач са и Николай Георгиев и Мартин Стефанов, съобщи BGbasket.com.

Срещу своя роден тим за първи път с екипа на Балкан ще се изправи нашият играч Станислав Цонков. Отборът на Йовица Арсич ще бъде в пълен състав срещу Черно море Тича, като се очаква дебют да направят новите попълнения на шампионите Алекс Симеонов и американецът Кени Хол.

Левски Лукойл и Ямбол откриват кръга в петък като мачът ще бъде излъчен на живо по БНТ 3 от 19:00 часа. Ето и останали мачове от 3 кръг на НБЛ, които ще се играят в събота:

18:00 Рилски спортист - Академик София

18:00 Академик Бултекс 99 - Черноморец

18:00 Берое - Спартак Плевен

Мачът между Балкан и Черно море Тича е в събота (19 октомври) от 18:30 часа в "Арена Ботевград".

Очакваме ви!

Източник: balkan-basket.com

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete